به گزارش ایرنا، محمد مهدی اسماعیلی در ادامه پیام خود که شامگاه جمعه در مراسم پایانی این جشنواره در شهرستان رفسنجان قرائت شد آورده است: انقلاب اسلامی ایران خیزشی برخاسته از دل فرهنگ و هنر و مبتنی بر ایده هنر متعالی است و از آنجا که هنر را حیاتیترین و ضروریترین شاخص زندگی انسان میداند، پرورش هنرمندان متعهد و خلق هنر مبتنی بر زیباشناختی و تبیین مفاهیم ناب را در دستور کار خود قرار میدهد.
وی افزوده است: انقلاب اسلامی براساس جهانبینی و فرهنگ اسلامی- ایرانی، هنر اسلامی را که مجموعهای از هنرهای آمیخته با مفاهیم ناب دینی است پایهگذاری میکند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: بدون شک رویدادهای فرهنگی و هنری همچون جشنوارهها فرصت مناسبی برای تبیین این حقیقتهای متعالی است تا پیام جهانی هنر و فرهنگ این سرزمین را عرضه کنند. جشنواره ستارههای صحنه نیز علاوه بر به دوش کشیدن این رسالت بزرگ، فرصتی نیکو برای تعامل بیشتر و بهتر هنرمندان صحنه کشور با یکدیگر و با هنرمندان کشورهای مسلمان فراهم میآورد تا با بهرهگیری از بستر هنرهای صحنهای، تاریخ و جغرافیا و قابلیتهای فرهنگی، هنری، اجتماعی، صنعتی و اقتصادی و شاخصهای آیینی و انقلابی دیار کریمان را مرور کنند و سفیران امانتداری برای انتقال قابلیتهای ملک سلیمانی، پایتخت مقاومت جهان اسلام و اندیشههای ناب سردار دلها باشند.
در انتهای این پیام نیز اظهارامیدواری شده که پنجمین دوره جشنواره ستارههای صحنه در ادامه مسیر چندسالهاش به اهداف ارزشمند خود در زمینه توسعه مهارتهای فردی و جمعی هنرمندان صحنه و تاثیر آن بر ارتقای روحیه نشاط و شادابی مردم دست یابد و توفیق رفیق راه دستاندرکاران برگزاری آن شود.
پنجمین جشنواره بین المللی ستاره های صحنه شامگاه ۲۹ تیرماه با حضور شرکت کنندگانی از ایران و ۱۴ کشور در محل تالار خیام دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان آغاز به کار کرد و شرکت کنندگان در چهار بخش مجریان صحنه، خوانندگان صحنه، استمداد کمدی و تقلید صدا به رقابت پرداختند.
نظر شما