۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۵۱
کد خبرنگار: 915
کد خبر: 84901055
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مینودشت ۲۰ اقامتگاه بوم‌گردی فعال دارد/ ۳۵ واحد در انتظار تسهیلات
عکس آرشیوی است

گنبدکاووس - ایرنا - رییس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مینودشت از فعال بودن ۲۰ واحد اقامتگاه بوم‌گردی روستایی در این شهرستان خبر داد و گفت: ۳۵ متقاضی دیگر که برای آنها موافقت اصولی صادر شده در انتظار دریافت تسهیلات برای راه‌اندازی واحد بوم‌گردی هستند.

رضا پورمهدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: روستاهای مینودشت که بیشتر آنها در مناطق خوش آب و هوای کوهستانی و جنگلی واقع هستند، ظرفیت بالایی برای راه‌اندازی اقامتگاه بوم گردی دارند.

وی اضافه کرد: با بهبود شرایط کرونایی، استقبال از واحدهای اقامتگاهی در مناطق روستایی این شهرستان روند صعودی داشته است.

پورمهدی، عدم پرداخت تسهیلات ارزان قیمت برای راه‌اندازی اقامتگاه بوم گردی روستایی را از مشکلات متقاضیان این واحدها دانست و بیان داشت: هم اکنون ۳۵ متقاضی در مینودشت که موافقت اصولی برای آنها صادر شده چشم انتظار وام‌هایی با کارمزد پایین برای راه‌اندازی واحدهای خود هستند.

وی میزان تسهیلات مورد نیاز برای تکمیل و راه‌اندازی این تعداد واحد بوم گردی روستایی در مینودشت را ۶۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: تسهیلات فعلی با نرخ ۱۸ درصد پرداخت می‌شود که به گفته متقاضیان، دریافت آن صرفه اقتصادی ندارد.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مینودشت یادآور شد: قبل از شیوع کرونا، نرخ تسهیلات برای راه‌اندازی واحد بوم گردی روستایی تک رقمی یا حداقل ۱۲ درصد بود که مورد استقبال قرار داشت.

پورمهدی همچنین گفت که ۳۰ متقاضی دیگر برای راه‌اندازی اقامتگاه بوم گردی روستایی در مینودشت، درخوست داده‌اند که مراحل اداری آن در حال انجام است.

وی با تبریک هفته گردشگری ( پنج تا ۱۲ مهرماه) افزود: طی این هفته ۲ واحد اقامتگاه بوم گردی روستایی در مینودشت به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش ایرنا، بوم‌گردی یا همان گردشگری روستایی شکلی جدید از صنعت گردشگری رواج یافته در کشور است که در آن افراد به جای حضور در هتل ها و اماکن شلوغ و پرازدحام راهی روستاهای بکر و دورافتاده می شوند تا به دور از هیاهوی زندگی روزمره دمی و ساعتی، شاید هم روزی و هفته‌ای را در آرامش برآمده از این ویژگی ناب سپری کنند.

به معنای دقیق تر گردشگران بوم‌گرد به روستاها می‌روند تا همانند آنها زندگی کنند، مانند آنها غذای محلی بخورند، مانند آنها به طبیعت بروند تا لذت‌های یک زندگی ساده و صمیمی روستایی را تجربه کرده و از آن بهره‌مند شوند.

موقعیت جغرافیایی کم نظیر مینودشت در حاشیه جاده بین المللی شمال - مشهد، در کنار طبیعت زیبا و بکر این شهرستان با انبوهی از منابع طبیعی خدادادی مانند جنگل‌های هیرکانی، آبشارها، چشم اندازهای زیبا، مناطق مرتفع و روستاهای جنگلی و کوهستانی و صنایع دستی اقوام آن، فرصت مناسبی برای توسعه گردشگری مینودشت فراهم کرده است.

شهرستان مینودشت حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha