به گزارش روز سه شنبه ایرنا، استانداری آذربایجان شرقی در آئین امضای این تفاهم نامه، اظهار کرد: این استان در راستای سیاستهای کلی دولت سیزدهم در زمینه ارتقاء فناوریهای دانش بنیان پیشاهنگ بوده است.
عابدین خرم خاطرنشان کرد: کارخانه نواوری تبریز محل حضور همه استارتاپ ها خواهد بود تا محصولات نوآورانه و ایده های خلاق خود را به نمایش بگذارند.
وی همچنین گفت: کارخانه نوآوری محل تلاقی دانشگاهها و جوانان خلاق است تا صادرات محصولات دانش بنیان توسط این مرکز تسهیل شود.
شهردار تبریز هم علمی بودن و دانشگاهی بودن را از ویژگیهای برجسته تاریخی تبریز اعلام کرد و گفت: این کارخانه میتواند حضور تبریز در عرصههای فناوری بین المللی را فراهم کند.
یعقوب هوشیار با بیان اینکه شروع این حرکت هم در حوزه فناوری و هم در حوزه اشتغال گام مهمی است، اعلام کرد: کارخانه نواوری تبریز در مجاورت دانشگاه هنر در مساحت یک هکتار جانمایی شده است.
شهرداری تبریز با بیان اینکه اولویت های استارت آپی شهری در مجموعه دنبال خواهد شد، خاطرنشان کرد: در سفر رییس جمهور به آذربایجان شرقی ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای راه اندازی مجموعه اختصاص یافته است.
امروز با حضور سورنا ستاری سه خانه خلاق و هفت طرح فناورانه و دانش بنیان در آذربایجان شرقی افتتاح شد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در سفر به آذربایجان شرقی همچنین از بزرگترین واحد دانش بنیان تولید کننده بردهای الکترونیکی لوازم خانگی کشور در تبریز دیدن کرد.
نظر شما