آماده‌سازی صحن حضرت زینب (س) در کربلا برای بیتوته ۳۵ هزار زائر اربعین

تهران- ایرنا- رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات کربلا با اعلام آماده سازی صحن حضرت زینب (س) برای بیتوته ۳۵ هزار زائر اربعین گفت: موکب‌های مستقر در صحن حضرت زینب (س) از پنجشنبه ۱۰ صفر پذیرای زائران خواهد بود.

به گزارش ایرنا از ستاد توسعه و بازسازی عتبات کربلا محمدرضا بنی‌اسدی‌ راد اظهار داشت: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، عملیات عمرانی و فعالیت کارگاه صحن حضرت زینب(س) تا ۴۸ ساعت دیگر متوقف شده و پذیرش زائران از چهارشنبه ۱۶ شهریور (دهم صفر) آغاز می‌شود.  

وی با بیان اینکه هم اکنون خادمان موکب ها در حال استقرار تجهیزات در محل کارگاه صحن حضرت زینب(س) هستند افزود: پیش‌بینی می‌شود در موکب‌های مستقر در محل کارگاه بیش از ۳۵ هزار زائر بیتوته کنند.

بنی اسدی راد مباحث مربوط به ایمنی زائران و ایجاد امکانات رفاهی و بهداشتی را مهمترین سرفصل کاری این روزهای عوامل اجرایی صحن حضرت زینب (س) اعلام کرد و گفت: مراحل پایانی فعالیت‌های مربوط به ایمن سازی محیط در چند جبهه کاری زیر نظر متخصصان «HSE» در حال اجراست.

وی افزود: آماده سازی پله‌ها برای تردد ایمن زائران بین طبقات، برقراری دسترسی به شبستان‌های زیرزمینی، تسهیل دسترسی‌ها از خیابان‌های اطراف به صحن حضرت زینب (س)، راه‌اندازی سیستم تهویه مطبوع و هواساز موقت و ساخت چندین سرویس بهداشتی، از مهمترین فعالیت‌ها برای آماده‌سازی محل طرح توسعه حرم حسینی در ایام اربعین است.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات کربلا گفت: برای مجموعه صحن حضرت زینب (س)، بیش از ۸۰۰ چشمه سرویس بهداشتی پیش‌بینی شده است که از این تعداد حدود ۲۵۰ چشمه برای استفاده زائران در ایام اربعین آماده شده است.

وی ادامه داد: طبق برنامه، عملیات عمرانی کارگاه چند روز پس از پایان اربعین حسینی و برچیده شدن موکب‌ها دوباره از سر گرفته خواهد شد. مرحله نخست طرح توسعه حرم مطهر حسینی مزین به نام صحن حضرت زینب (س) در محدوده بین خیابان باب قبله، خیابان شهدا و خیابان جمهوری واقع شده که براساس شواهد تاریخی، همان مکان واقعه عاشوراست.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات کربلا افزود: فضاهای زیارتی صحن حضرت زینب (س) شامل شبستان‌های روسطحی و زیرسطحی به همراه مجموعه‌های خدماتی است که حدود ۴۵ هزار متر مربع را شامل می‌شود. فضاهای غیر زیارتی نیز با مساحتی حدود ۱۱۸ هزار مترمربع شامل ساختمان اداری، ساختمان مضیف، موزه و کتابخانه، موتورخانه مرکزی و تونل است.

وی مشارکت در اجرای این طرح را یک فرصت معنوی ارزشمند پیش روی خیران و محبان اهل بیت (ع) برشمرد و گفت: علاقه‌مندان به مشارکت در توسعه حرم مطهر حسینی می‌توانند با مراجعه به تارنمای ستاد توسعه و بازسازی عتبات و قسمت پرداخت آنلاین یا شماره‌گیری کد دستوری ستاره ۷۲ مربع کمک‌های خود را پرداخت کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha