بهروز حضرتیپور در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: پیشتر نیز بیان کردم که نتایج کشتی فرنگی غیر قابل پیشبینی است چرا که تعدد نفرات خوب و هم سطح، رقابت را بسیار سخت خواهد کرد. سوای رقابت در بخش تیمی میان جمهوری آذربایجان، گرجستان، مجارستان، روسیه، ایران و قزاقستان، برخی کشورها نیز تک مهرههایی دارند که کار را بسیار سخت میکند.
وی بیان کرد: با توجه به نوع قرعه، چهار یا پنج نماینده کشورمان شرایط خاص خود را داشتند. در وزن ۶۷ کیلوگرم انتظار طلا را داشتیم به خاطر یک عجله در فینال رنگ مدالمان به نقره رسید. محمدرضا گرایی تا پیش از فینال درصدد بود تا مبارزات خود را در زمانی کمتر به پایان برساند که این درس بزرگی برای سالهای بعد برای وی خواهد بود.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی به بیماری ۲ نفر از ملیپوشان پیش از شروع مسابقات اشاره کرد و گفت: سرماخوردگی محمدهادی ساروی و امین میرزازاده باعث شد تا در آمادگی این نفرات تاثیرگذار باشد. تلاش کادر پزشکی باعث شد تا این ۲ ملیپوش شرایط حضور را در مبارزه داشته باشند. باید به یک نکته اشاره کنم که رفیق حسیناف کشتیگیر جمهوری آذربایجان قهرمان سال گذشته وزن ۸۲ کیلوگرم، یکی از شانسهای کسب مدال در این مسابقات بود، ولی او هم شکست خورد و برای کسب برنز به مصاف حریف ازبکستانی رفت که با نتیجه ۱۰ بر صفر شکست خورد و دستش از مدال بازماند. به نظر من سطح رقابت در جهانی بلگراد بسیار بالا بود و به طور قطع تیمها با تلاش و آنالیزهای زیاد در صدد بودند تا بهترین نتیجه را بدست آورند.
وی در خصوص فشار بدنسازی و تحلیل بدن ملیپوشان، توضیح داد: چنین چیزی صحت ندارد. اگر به درستی نگاه کنید، ما ۱۰ وزن در جهانی بلگراد داشتیم آیا کشتیگیران همانند همدیگر هستند؟ در وزن ۵۵ کیلوگرم پویا دادمرز توانست زمانی که از حریفش ۵ بر صفر عقب بود در وقت دوم رقابت را ۶ بر ۵ به نفع خود به پایان ببرد. همچنین در وزن ۶۰ کیلوگرم مهدی محسننژاد مبارزه یک طرفه را با یک غفلت به حریف ترکیهای واگذار کرد. در وزن ۶۳ کیلوگرم نیز علیرضا نجاتی برای سرگروهی مبارزه کرد که اتفاقا عملکرد خوبی داشت. در اوزان ۷۲ و ۸۲ کیلوگرم به دلیل وزن کم کردن، ملیپوشان به نوعی بدنشان خسته بود. محمدرضا مختاری زمانی که سه بر ۲ از حریفش جلو بود در ۱۶ ثانیه پایانی رقابت را در یک اشتباه واگذار کرد. چرا که این کشتیگیران بدنشان از دور دوم بهتر خواهد شد.
حضرتیپور با اشاره به اینکه هیچ کشتیگیری در رقابت جهانی بدنش کم نیاورد تصریح کرد: در مبارزه محمدعلی گرایی در وزن ۷۷ کیلوگرم نیز او بدنش در شرایط خوبی بود و هرچه در توان داشت در مبارزه با کیم هیون وو از کرهجنوبی انجام داد. باید تاکید کنم که از لحاظ بدنسازی شرایط جسمی نفرات هیچ گونه کاستی نداشت.
مربی تیم ملی در خصوص انتقادات برخی کارشناسان در نحوه اجرای فن و خاک کشتیگیران اظهار داشت: باید گفت در موضوع فنی یک جاهایی هنوز ایراداتی داریم. باید در سالتو و خاکها بیشتر کار کنیم چرا که در سطح دنیا ۷۵درصد اشتباهات از این بخش صورت میگیرد و اجرای فن در نتیجه نهایی مبارزهها در کشتی فرنگی تعیین کننده است.
به گزارش ایرنا، رقابتهای کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی جهان از ۱۰ تا ۱۸ سپتامبر (۱۹ تا ۲۷ شهریور) در شهر بلگراد پایتخت صربستان برگزار میشود. بیش از ۸۰۰ کشتیگیر از سراسر جهان وارد بلگراد شده تا در مسابقات قهرمانی جهانی که از ۱۰ سپتامبر در ورزشگاه استارک آرنا آغاز میشود، شرکت کنند. رقابت های کشتی فرنگی در حالی از ۱۹ تا ۲۲ شهریور ماه در بلگراد برگزار شد که رقابت در این رویداد بسیار حساس و نفسگیر ادامه یافت.
تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان در این رقابت ۲ نشان نقره توسط محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم و امین میرزازاده در وزن ۱۳۰کیلوگرم و یک برنز از سوی محمدهادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم کسب کرد.
علیرضا نجاتی در ۶۳ و ناصر علیزاده نیز در وزن ۸۷ کیلوگرم پنجم شدند. پویا دادمرز، مهدی محسننژاد، محمدرضا مختاری، محمدعلی گرایی و پژمان پشتام نمایندگان وزنهای ۵۵، ۶۰، ۷۲، ۷۷ و ۸۲ کیلوگرم از دور رقابتها حذف شدند.
نظر شما