وحید بای روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: این وام مطابق اولویت و پس از مشخص شدن رستههای فعالیت شرکتهای تعاونی پرداخت خواهد شد.
به گفته وی در گلستان بیش از ۱۰ هزار شرکت تعاونی در ۱۵ رشته با سرمایه کلان ثبت شده است که به کارگیری صحیح این سرمایه در مسیر اشتغال و تولید میتواند، نقش بسزایی در توسعه استان ایفا کند.
شرکت تعاونیهای گلستان اغلب در رشتههای تامین نیاز صنفی، صنعتی، تولیدی توزیعی، تامین نیاز تولید کنندگان، خدمات، تامین نیاز مصرف کنندگان، حمل و نقل، سهام عدالت، عمرانی، فرش دستباف، مسکن، معدنی، چند منظوره و کشاورزی مشغول فعالیت هستند.
براساس نظر کارشناسان اقتصادی، گلستان ظرفیت بکری در بخشهای کشاورزی، خدمات و صنعت دارد که توسعه بخشهای تعاونی به رونق تولید و اقتصاد استان و در نهایت ایجاد فرصتهای شغلی جدید منجر خواهد شد که پیش شرط آن توجه به این رفع مسائل و مشکلات پیشروی تعاونیها است.
استقرار دبیرخانه تسهیلات جزء ۲ بند ب تبصره ۱۶ در تعاون گلستان
معاون اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان همچنین از استقرار دبیرخانه جذب تسهیلات جزء ۲ بند ب تبصره ۱۶ استان در این اداره کل خبر داد و گفت: در مجموع ۱۸ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار در این قالب به استان اختصاص داده شده است.
بای ادامه داد: اولویت جذب این اعتبار برای ایجاد فرصتهای شغلی در گلستان، طرحهای وابسته به بنیاد مستضعفان، بسیج سازندگی، بنیاد برکت، نیروهای مسلح ( مهارتآموزی سربازان) و آستان قدس رضوی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وی گفت: پرداخت این وام هم به شرکتهای تعاونی یا افراد واجد شرایط استان در قالب ایجاد سامانهای تحت عنوان جامع تسهیلات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف نظارت هرچه بهتر و جلوگیری از انحراف، صورت میگیرد.
استان گلستان با یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت در شمال کشور قرار دارد و اقتصاد اصلی ساکنان آن بر پایه کشاورزی استوار است.
نظر شما