استاندار: ۲ هزار و ۲۰ طرح نیمه‌تمام هرمزگان امسال تعین‌تکلیف می‌شود

بندرعباس - ایرنا - استاندار هرمزگان با بیان اینکه ۲ هزار و ۲۰ طرح نیمه‌تمام این استان امسال تعین‌تکلیف می‌شود، گفت: تشکیل «میز تصمیم» یکی از برنامه‌های مهم استان در سال‌جاری برای حل و فصل امور معطل مانده در دستگاه‌های اجرایی است.

به گزارش ایرنا، مهدی دوستی روز دوشنبه در حاشیه گردهمایی مدیران و کارگزاران دولت مردمی که با حضور ویدئوکنفرانسی اعضای شورای اداری استان‌ها با رییس جمهور برگزار شد، افزود: از شنبه پیش روی (۱۲ فروردین ماه امسال) مدیران دستگاه‌های اجرایی باید تصمیم‌های معطل‌مانده در حوزه کاری خود را احصا و برای تصمیم‌گیری اعلام کنند که همه روزه در ساعتی معین به این امور رسیدگی می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم چابک‌سازی فرآیندها، بیان کرد: باید ساختارهای ذهنی خود را بشکنیم، چرا که وقتی می‌توان کاری را در کوتاه ترین وقت انجام داد و حتی مجوزها را زودتر از ۶ ماه و سه ماه صادر کرد، هیچ توجیهی ندارد که مشمول مرور زمان شود.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان همچنین با بیان اینکه ۲ هزار و ۲۰ طرح نیمه تمام در استان وجود دارد، اظهار ‌کرد: یکی از اولویت‌های سال ۱۴۰۲ استان تمرکز بر اتمام طرح‌های نیمه تمام است؛ چرا که یکی از شاخص‌های تاثیرگذار در سنجش عملکرد دولت‌ها، نسبت طرح‌های پایان ‌یافته به تمام طرح‌هاست.

وی در خصوص طرح‌های نیمه‌تمام غیرضرور نیز گفت: طرح‌های نیمه تمام که هیچ توجیه اقتصادی یا بهره وری ندارند، لازم است تعیین تکلیف شوند و اعتبارات صرف تکمیل طرح‌های اولویت‌دار شود.

دوستی با اشاره به در پیش‌ بودن سفر رییس جمهور به استان، ضمن تاکید بر لزوم اعلام برنامه‌ها و اهداف دستگاه‌های دولتی گفت: برنامه‌ریزی فشرده‌ای برای سالجاری در پیش گرفته‌ایم و برای چشم انداز برخی از دستگاه‌ها ارتقای سه برابری را در نظر داریم که بخشی از چشم انداز سال ۱۴۰۳ را نیز دربر می‌گیرد و معتقد هستیم با تلاش می‌توان این اهداف را محقق کرد.

استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه منویات رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور باید فصل الخطاب همه مدیران باشد، افزود: در سال‌جاری جذب سرمایه‌گذاری یکی از برنامه‌های اصلی ما در استان هرمزگان خواهد بود، چرا که این مهم می‌تواند سرعت پیشرفت استان را دوچندان کند.

وی، با گلایه از نظارت نداشتن بر کیفی‌سازی کارها، به لزوم نگهداری صحیح از اموال دولتی اشاره و خاطرنشان‌کرد: برای حفظ اموال دولت باید بر نظارت سامانه‌ای تمرکز شود که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، سامانه‌ ثبت اموال منقول و غیرمنقول دولتی را طراحی و پیاده‌سازی می‌کند که مسوول نگهداری از اموال نیز در آن مشخص است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha