۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۲:۴۷
کد خبر: 85108715
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی: تحقق اقتصاد دانش بنیان یک ضرورت است

اصفهان-ایرنا- رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری گفت: تحقق اقتصاد دانش بنیان برای کشور یک ضرورت است و مهمترین چالش پیش روی آن نامناسب بودن فضای کسب و کار در این عرصه است.

به گزارش ایرنا، محمدصادق خیاطیان یزدی شامگاه پنجشنبه در آیین اختتامیه و اهدای جوایز برگزیدگان جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی در تالار عباسی هتلی در اصفهان افزود: مهمترین چالش زیست بوم فناوری و کارآفرینی کشور، مشکلات فضای کسب و کار دانش بنیان است و باید سیاست گیری ها و جهت گیری ها در جهت رفع موانع این عرصه باشد.

وی ادامه داد: با وجود تصویب قانون‌های حمایتی مربوط به این حوزه در مجلس شورای اسلامی و با وجود موفقیت های علمی پژوهشگران کشور نامناسب بودن فضای کسب و کار دانش‌بنیان، مهمترین عامل داخلی سد راه کارآفرینان است و شاخص ها و آمارها موید این مطلب است.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری گفت: در تحول دانش بنیان ما در دوران گذار بسر می بریم و تصویب قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان زمینه افزایش اشتغال دانشجویان کشور را فراهم کرده است و نباید فراموش کنیم که نیروی انسانی ظرفیت مهم کشور ما است که باید زمینه های بالندگی آن‌ها را فراهم کنیم.

خیاطیان یزدی افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به شرکت‌های نوپا برگزیده جشنواره شیخ بهایی امسال مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان و به شرکت های رشدیافته تا مبلغ ۲ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت پرداخت می کند.

زیست بوم فناوری کشور به مکانیسم های جدید حمایتی و نظارتی نیازمند است

سرپرست مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری نیز در این مراسم گفت: برای توسعه بیشتر زیست بوم فناوری کشور به مکانیسم های جدید حمایتی و نظارتی نیاز داریم و برای انجام کارهایی که تا کنون اتفاق نیفتاده باید کارهایی را انجام دهیم که تاکنون انجام نداده ایم.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی: تحقق اقتصاد دانش بنیان یک ضرورت است

شقایق حق‌جوی جوانمرد ادامه داد: وقت آن رسیده به برخی از حوزه های فناوری های برتر ورود جدی کنیم و برای این تحقق این مهم به ساختارهای جدیدی مانند آزمایشگاه های ملی و به مراکز ساز و کارهای نوین نیازمندیم.

وی تاکید کرد: تربیت کارآفرینان برای زیست بوم فناوری کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است و معلم ها و منتورهای فعال در این عرصه می توانند کارآفرینان را برای عبور از لحظات سخت مسیر راهنمایی کنند.

سرپرست مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اظهارکرد: جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی به علت قدمت و جامعیت، معیاری برای ارزیابی شرکت‌ها و محیط دانش بنیان کشور است.

جوانمرد افزود: شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با برگزاری این رویداد محک خوبی برای ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان کل کشور ایجاد کرده و همه شرکت‌ها زیست بوم فن‌آوری کشور می‌توانند از سراسر ایران در این رویداد مهم حضور یابند.

وی تصریح کرد: جشنواره هایی مانند جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی فرصتی برای شبکه سازی است و برای توسعه فناوری و اقتصاد دانش بنیان برقراری شبکه های ارتباطی بین کارآفرینان و مدیران ضروری است.

به گزارش ایرنا، هفدهمین دوره جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت سال جاری به همت شهرک علمی و تحقیقاتی در مهمانسرای تاریخی عباسی اصفهان برگزار شد.

«فناوری‌های نوظهور و آینده‌نگر»، «فناوری‌های صنعت‌ساز»، «رفع نیاز صنعت در دوران تحریم»، «صنایع نفت، گاز و پتروشیمی»، «محیط زیست، آلودگی هوا، آب و انرژی، مدیریت منابع آب»، «نیازهای صنعت دارو، مهندسی پزشکی»،«فناوری‌های نرم، هویت‌ساز و صنایع خلاق»، «زیست فناوری، نانو، کشاورزی و صنایع غذایی» و «صنایع IT، ICT و هوش مصنوعی» محورهای این دوره از جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی را تشکیل می‌دادند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha