به گزارش ایرنا، احمد بانی ابیانه (کد انتخاباتی ۱۳۲) روز چهارشنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز اصفهان در گفتوگوی انتخاباتی خود به پرسشهای ایرنا پاسخ داد.
نام وی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان نطنز و بخش قمصر ثبت شده است.
ایرنا: مهمترین معضلات کشور را چه میدانید و مجلس چه کمکی به رفع آن خواهد کرد؟
مهمترین معضل کشور بر کسی پوشیده نیست، تورم و افزایش جمعیت زیر خط فقر موضوع بسیار مهمی است که باید فکری عاجل برایش صورت گیرد. جامعه ۱۵ میلیونی کارگری که با خانوادههایشان حدود ۴۵ تا ۵۰ میلیون نفر از جمعیت کشور را تشکیل میدهند با توجه به سیاستهای نادرست دچار بحران در معیشت و زندگی خود شده اند. ماموریت مهم مجلس دوازدهم سر و سامان دادن به موضوع تورم و نظارت جدیتر بر این موضوع است.
نکته مهم دیگر این است که ما در کشور ۱۱ هزار قانون مصوب داریم که بسیاری از آنها دست و پاگیر و مانع رشد و توسعه کشور است. پالایش این قوانین و همچنین تصویب قوانین جدید با پیوست اجتماعی، فرهنگی و مردمی بسیار مهم است و باید جزو اصلی ترین اهداف مجلس آینده قرار بگیرد.
ایرنا: تاکنون قانون اساسی را بطور کامل خواندهاید؟
بله. مطالعه داشتهام و معتقدم یکی از مهمترین وظایف نماینده مجلس تلاش حداکثری در جهت اجرایی کردن قانون اساسی کشور است.
ایرنا: مهمترین اصل آن را چه میدانید؟
فصل سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی که به «حقوق ملت» اختصاص دارد و اصول بیست و چهارگانه آن از جمله اصل نوزدهم که به حق تساوی حقوق، اصل بیستم که به حق حمایت یکسان قانون از همه ملت، اصل بیست و یکم تضمین حقوق زنان، اصل ۳۰ یعنی حق آموزش و پرورش رایگان و اصل سی و یکم یعنی حق داشتن مسکن متناسب با نیاز را جزو مهمترین اصول قانون اساسی میدانم.
البته همه اصول قانون را مهم میدانم و معتقدم مجلس دوازدهم باید برای اجرایی کردن این اصول یک گام اساسی بردارد. در ضمن ،فصل ششم قانون اساسی که مربوط به اختیارات و وظایف نمایندگان مجلس است باید سرلوحه کار نمایندگان قرار گیرد و همه سخنان، وعدهها و کلام آنها منطبق با این فصل مهم در قانون اساسی باشد.
ایرنا: تاکنون آییننامههای داخلی مجلس را خواندهاید؟
بله. مطالعه کرده ام، نقطه قوت این آییننامه ایجاد یک چهارچوب منظم برای فعالیت نمایندگان مجلس است. زمانبندی نطقها، نحوه ارایه طرحها و لوایح، سوال و استیضاح و اختیارات هیات رییسه مجلس از نقاط مثبت این آییننامه است.
شرایط حضور در کمیسیونهای مجلس با توجه به تخصص هر یک از نمایندگان و اختیارات و وظایف کمیسیونها در مسیر کارآمدی مجلس شورای اسلامی است.
ایرنا: به نظر شما نقاط قوت و ضعف آن چیست؟
نقطه ضعف این آییننامه، نداشتن ضمانت اجرایی در برخی موارد همچون بیان مطالب غیرواقع توسط تعدادی از نمایندگان بهمنظور گرفتن امتیازات خاص است. در مجموع احساس میشود در زمینه نظارت بر رفتار نمایندگان میتواند این آییننامه تقویت شود.
ایرنا: مهمترین معضلات حوزه انتخابیه خود را چه میدانید؟ راهکار شما برای حل آن چیست؟
مهمترین معضل حوزه انتخابیه نطنز و بخش قمصر، موضوع آب و همچنین ایجاد نارضایتی اجتماعی در حوزه فعالیتهای معادن است. درباره چالش آب، اجرای صحیح الگوی کشت کشاورزی و مدیریت منابع آب در حوزه انتخابیه بسیار مهم است.
راه حل اساسی درباره فعالیتهای معادن نیز اصلاح قانون معادن در مجلس شورای اسلامی به نفع مردم و محیط زیست است که در صورت انتخاب شدن بهعنوان نماینده آن را در اولویت اصلی کار خود قرار خواهم داد.
ایرنا: عملکرد نمایندگان دورههای قبل اصفهان را چطور ارزیابی میکنید؟
عملکرد نمایندگان استان اصفهان را میتوان در چالش های امروز استان بررسی کرد. افرادی که بدون مطالعه و با غوغاسالاری شرکتهای صنعتی آببَر را به این استان آوردند و چالش بزرگ آب را برای اصفهان بزرگ بوجود آوردند و موجب نابودی کشاورزی و هدر رفت منابع بزرگ کشور شدند.
با احترام به همه کسانی که برای توسعه و آبادانی پایدار استان اصفهان تلاش کردهاند باید اذعان داشت که ماحصل این تلاشها، متاسفانه مناسب نبوده است.
ایرنا: نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم را چه میدانید؟
اتفاقهای خوبی در مجلس یازدهم افتاد از جمله قوانین خوبی به اعتقاد من همچون رتبهبندی معلمان، سیاستهای حمایتی از شرکتهای دانش بنیان، قانون واردات خودرو و مبارزه با مافیای خودرو در این مجلس تصویب شد که جای تشکر دارد. اما نقطه ضعف جدی مجلس یازدهم، عدم تلاش جدی بهمنظور نظارت بر اجرای صحیح این قوانین بوده است.
همچنین در حوزه ساماندهی وضعیت مسکن اتفاق خاصی رخ نداد در حالیکه یکی از مهمترین دغدغه های مردم موضوع مسکن است. البته در مجموع به آنها خدا قوت می گوییم و امیدواریم با انتخاب دقیق و صحیح مردم، مجلس به ریل اصلی خود بازگردد و شاهد تشکیل یک مجلس کارآمد باشیم.
ایرنا: به سوابق اجرایی و علمی خود نیز اشاره کنید.
متولد دهم تیر ۱۳۶۶ در تهران، دارای تحصیلات کارشناسی ارشد رشته مدیریت و برنامهریزی امور فرهنگی و کارشناسی مهندسی برق گرایش الکترونیک و دارای سوابق شغلی از جمله عضویت در هیات اندیشهورزی معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، رییس اداره دبیرخانه کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور، رییس کارگروه راهبری، مدیریت و ارزیابی کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور، عضو کمیسیونها و کارگروههای تخصصی ذیل شورای توسعه فرهنگ قرآنی، کارشناس دبیرخانه کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور، کارشناس مسوول قرآن، عترت و نماز، کارشناس اجرایی معاونت پرورشی و تربیت بدنی، آموزگار، معاون، مربی تربیتی در مدارس و مشاور مدیر آموزش و پرورش منطقه ۱۲ شهر تهران، معاون فرهنگی بنیاد بینالمللی صبح قریب، عضو هیات امنا و کارگروه فرهنگی، اجتماعی شورایاری محله هرندی(دروازه غار)، عضو کارگروه مشورتی مهد تربیت بنیاد قرآن، عضو کمیته مرکزی متخصصین و فعالان آموزش و پرورش جبهه مردمی گام دوم انقلاب و عضو هیات اجرایی جامعه اسلامی فرهنگیان هستم.
ایرنا: آیا نکته دیگری مدنظر شما قرار دارد؟
در نهایت از همه مردم شریف ایران میخواهم با دقت به برنامهها و اهداف افراد رای دهند و از افرادی که مورد حمایت باندهای قدرت و ثروت آلوده هستند، دوری کنند.
اگر مجلس ما کارآمد باشد و نمایندگان از توده مردم به مجلس راه پیدا کنند میتوان به آینده امیدوار بود در غیر این صورت ادامه روند فعلی ممکن است تبعات مناسبی نداشته باشد.
به گزارش ایرنا، استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات نامزدها در یک فرصت برابر و عادلانه از ظرفیتهای قانون جدید انتخابات است. خبرگزاری ایرنا اصفهان نیز با انتشار فراخوان زمینه اجرای این قانون را تسهیل کرده است.
در انتخابات امسال ۶۶۳ مرد و ۷۶ نفر زن در اصفهان برای ۲۰ کُرسی نمایندگی مجلس ( ۱۹ کُرسی مربوط به استان اصفهان و یک کُرسی برای ارمنیان جنوب ایران) به رقابت خواهند پرداخت.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند سال جاری در سراسر کشور برگزار میشود.
نظر شما