مطالبات شیلاتی هرمزگان از رئیس جمهور؛ افزایش زیستگاه‌های مصنوعی تا برق‌رسانی به مزارع میگو

بندرعباس - ایرنا -  شیلات هرمزگان در راستای حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان خلیج‌فارس و همچنین خدمت به جامعه صیادی، بسته‌های پیشنهادی موثری همچون افزایش زیستگاه‌های مصنوعی تا برق رسانی به مزارع پرورش میگو برای تصویب در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان آماده کرده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل شیلات هرمزگان روز سه‌شنبه به همراه معاونان خود با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی استان هرمزگان، گفت: احداث چهار هزار زیستگاه مصنوعی جدید، لایروبی ۶ موج شکن مردمی و سه بندر صیادی، احیای ذخایر آبزیان و همچنین تخصیص اعتبارات لازم برای برق رسانی مزارع پرورش میگو تا سقف ۱۰ هزار میلیارد ریال از مهم‌ترین مطالبات پیشنهادی شیلات هرمزگان برای دور دوم سفر رئیس جمهور به استان است.

مسعود بارانی افزود: همچنین برای دور دوم سفر رئیس جمهور به هرمزگان، چهار هزار هکتار مرزعه پرورش میگو و ۶ هزار تن پرورش ماهی در قفس نیز آماده افتتاح داریم.

وی یادآورشد: امسال از محل اعتبارات کمک‌های فنی اعتباری تقریبا یکهزار و ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات ویژه برای حوزه پرورش ماهی در قفس جذب شد که از این میزان نزدیک به ۶۰۰ میلیارد ریال برای حمایت از مراکز تکثیر ماهیان دریایی با کارمزد ۱۰ درصد اختصاص دادیم.

مدیرکل شیلات هرمزگان اظهار کرد: در حال پیگیری، جهت کمک به لحاظ تسهیلاتی، برای فعال سازی مراکز تکثیر ماهی در استان هستیم تا از این نظر نیز بی‌نیاز شویم.

وی بااشاره به اینکه دولت مردمی و شخص استاندار نگاه ویژه ای به بخش شیلات دارند، گفت: مابقی اعتبارات نیز برای پرورش ماهی در قفس واگذار شده است تا متقاضیانی که طرح‌های بزرگتری دارند و می‌توانند اشتغال بیشتری ایجاد کنند، به آن‌ها تسهیلات دهیم تا کارشان با شتاب بیشتری انجام شود.

این مسوول ادامه داد: در حوزه پرورش میگو نیز، از محل تبصره ۱۸ و از محل اعتبارات نهضت احیا که اخیرا به استان ابلاغ شده، تسهیلات خوبی درنظر گرفته شده است تا پرورش دهندگان بتوانند تولید بهتر و پایدارتری داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه شیلات هرمزگان با ۳۲۰ هزار تُن صید، جدای از حوزه آبزی پروری مقام نخست صید کشور را به خود اختصاص داده است، ابراز کرد: در حوزه صید و صیادی اتفاقات خوبی در استان افتاده است، یکی اینکه در بحث صید ماهیان ریز با ۱۲۰ هزار تُن صید در حال حاضر رتبه نخست کشور را داریم، یعنی بالای ۹۵ درصد ماهیان ریز کشور به استان هرمزگان تعلق دارد که بیشتر به کارخانه‌های پودر ماهی برای خوراک دام و طیور و آبزیان تحویل می‌شود.

در حال حاضر ۳۵ هزار نفر در حوزه صید و صیادی و پنج هزار نفر نیز در حوزه آبزی پروری و صنایع شیلاتی استان هرمزگان فعالیت داشته و امرار معاش می‌کنند که سهم قابل توجهی در ارزآوری و صادرات از طریق محصولات شیلاتی دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha