به گزارش ایرنا، غلامعلی حیدری روز چهارشنبه در نشست مجمع سلامت چهارمحال و بختیاری افزود: در حالی که سالهاست در خصوص معدومسازی پسماند در استان با چالشهای جدی روبرو هستیم و مصوباتی در این خصوص وجود دارد، اما تاکنون اقدام موثری صورت نگرفته است که در همین رابطه با توجه به اینکه این موضوع با سلامت مردم در ارتباط مستقیم است، میطلبد تا در کوتاهترین زمان این موضوع حل شود.
وی تامین سلامت مردم را اولویت اصلی نظم در سطح کلان و همچنین در سیاستهای داخلی این استان عنوان کرد و گفت: در این رابطه ملاحظهای نمیشود و باید اقدامات لازم برای حفظ سلامت مردم رعایت شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در حوزه سلامت اظهار داشت: در طول ۲ سال اخیر ۲۰ هزار میلیارد ریال تجهیزات حوزه سلامت به استان وارد استان شد و احداث پنج مرکز درمانی مصوب شد.
حیدری ادامه داد: در حوزه آب و فاضلاب، جادهسازی، جوانی جمعیت، نهضت ملی مسکن و احداث دامداری که هر یک با حوزه سلامت در ارتباط است نیز اقدامات قابل توجهی در استان انجام شده است.
وی با تاکید بر تشکیل مستمر کارگروهها و کمیتههای زیر مجموعه مجمع سلامت استان، اظهار داشت: با برگزاری منظم و مستمر جلسات میتوان بسیاری از چالشها و معضلات حوزه سلامت را برطرف کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه بر ضرورت ساماندهی موضوع ترافیک در استان و جلوگیری از بروز تصادفات تاکید کرد و گفت: باید از وقوع تصادفات در استان جلوگیری شود و دوربینهایی که در داخل شهرها نصب شده است در اختیار پلیس راهور قرار گیرد.
حیدری تصریح کرد: در جادههای ارتباطی نیز خودروهای پلیس، هلالاحمر و راهداری مستقر و چراغ گردان خودرو روشن باشد.
وی افزود: چهار گروه با حضور چهار معاون استانداری تشکیل و به صورت متناوب از شهرستانها بازدید و امور مربوط به نوروز، سفرها و بازار را رصد کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص موضوع سگهای ولگرد به عنوان یکی از عوامل تهدیدکننده سلامت مردم، نیز گفت: در این خصوص نیز باید مطابق دستورالعملهای قانونی عمل کرد.
فعالسازی شاخههای فرعی آبرسانی بن به بروجن در سال آینده
حیدری در خصوص تامین آب شرب پایدار برای مردم تمامی نقاط استان نیز اظهار داشت: تمام شاخههای فرعی طرح آبرسانی بن به بروجن در ۶ ماهه اول سال آینده فعال شود.
وی بر ضرورت مشکل حل آب شرب مردم منطقه بیرگان شهرستان کوهرنگ نیز گفت: کارگروهی متشکل از معاونت امور عمرانی، آبفا و آب منطقهای تشکیل و مشکل مردم هرچه سریعتر برطرف شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در خصوص شبکههای جمعآوری فاضلاب نیز عملیات اجرایی برای شهرهایی که ماده ۲۳ گرفتهاند از سال آینده آغاز شود.
حیدری با اشاره به اهمیت مصرف محصولات غذایی ارگانیک و سالم کشاورزی نیز تصریح کرد: در این خصوص باید برای کشاورزان در خصوص میزان استاندارد مصرف سموم و آفتکشها دورههای آموزشی برگزار شود.
وی احداث دامداری درتمامی شهرهای استان را موضوع مهمی عنوان کرد و گفت: با توجه به بیماریهای مشترک بین دام و انسان مقرر شد تا در تمامی شهرهای استان دامداری احداث شود.
بهرهگیری از ظرفیت گروههای جهادی در حوزه سلامت
استاندار چهارمحال و بختیاری بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیت گروههای جهادی در حوزه سلامت تاکید کرد و افزود: در این خصوص اقدامات لازم انجام و در نشست بعدی گزارش داده شود.
حیدری مشارکتدهی بخش خصوصی در احداث کشتارگاههای صنعتی را هم مورد تاکید کرد و گفت: مشکلاتی که در حال حاضر در خصوص کشتارگاههای فرخشهر، کاج و کوهرنگ وجود دارد سریعتر برطرف شود.
به گزارش ایرنا، در این نشست در خصوص گزارشی در خصوص نتیجه اقداماتی که در خصوص اجرایی شدن ۲۸ مصوبه نشست قبلی این مجمع که سال گذشته برگزار شده بود، ارائه شد.
همچنین فرمانداران شهرستانهای ۱۲ گانه مطالبات و چالشهای حوزه سلامت مربوط به شهرستان خود را تشریح کردند.
نظر شما