«سعید ترکی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: تناژ بارگیری این ادارهکل در این مدت با تلاش شبانهروزی و فعالسازی ایستگاههای دارای پتانسیل بارگیری در محور غرب، به ٩٣ میلیون تن_کیلومتر رسید.
وی خاطر نشان کرد: بارگیری در راه آهن منطقه اراک با شاخص تن کیلومتر مبدا _مقصد نیز با رشد ۶۰ درصدی همراه است.
مدیرکل راهآهن منطقه اراک، با توجه به موقعیت خاص راهآهن منطقه اراک و قرار گرفتن در مسیر کارخانجات و واحدهای تولیدی عنوان کرد: حمل و نقل ریلی جزو ارزانترین و ایمنترین روشهای حمل و نقلی بار در کشور است و راه آهن با تمهیداتی که در راستای جذب بار اندیشیده، امکان حمل بار واحدهای تولیدی استانهای قرار گرفته در حوزه استحفاظی راه آهن منطقه اراک را دارد.
ترکی تاکید کرد: یکی از مهمترین اولویتهای راه آهن، حمایت از صنایع تولیدی است و راهآهن منطقه اراک نیز با تمام صاحبان و متقاضیان حمل بار در حوزه استحفاظی خود برای انتقال بار از جاده به روی ریل و ارسال آن به مقاصد مختلف آماده همکاری است.
وی یاد آور شد: صاحبان بار و واحدهای تولیدی میتوانند با انتقال بار خود از جاده به ریل، سهم عمدهای در کاهش ترافیک جادهای ایفا کنند و همچنین با توجه به کاهش چشمگیر مصرف سوخت نسبت به حمل و نقل جادهای به کاهش آلودگی هوا کمک کنند.
محدوده راهآهن اراک شامل ۵۴۵ کیلومتر خطوط ریلی در پنج استان قم، مرکزی، لرستان، همدان و کرمانشاه است که ۲۱ ایستگاه را تحت پوشش دارد.
نظر شما