«غلامرضا گودرزی» روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود: مرکز تحقیقات استان مرکزی یکی از مراکز فعال در کشور است و انتقال دستاوردهای علمی این مرکز به بهرهبرداران از اهمیت ویژه برخوردار و در واقع به نوعی خروجی کار محسوب میشود.
وی ادامه داد: دورههای آموزشی توسط کارشناسان مرکز برای انتقال دانش که روشهای نوین کشاورزی و استفاده از بذرهای تولید شده است، دورههای آموزشی به صورت مستمر برگزار که به این طریق دانش انتقال پیدا کند.
رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی افزود: ایستگاههای تحقیقاتی در شهرستانهای اراک، خنداب، ساوه، زرندیه، خمین و علیآباد اراک فعال هستند.
گودرزی خاطر نشان کرد: ایستگاه تحقیقاتی اراک مربوط به غلات و دانههای روغنی، خنداب منابع طبیعی و ایستگاه تحقیقاتی خمین مربوط به لوبیا است که آوازه بینالمللی دارد و تنها ایستگاه تحقیقاتی در کشور در تولید صد در صد هسته تا بذر است.
وی بیان کرد: ایستگاه تحقیقاتی ساوه نیز مربوط به انار است که در این ایستگاه بزرگترین کلکسیون انار کشور وجود دارد، ایستگاه تحقیقاتی زرندیه نیز در بخش تحقیقات آبخوانداری فعال و ایستگاه علیآباد اراک نیز در زمینه گیاهان دارویی فعالیت دارد.
رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی گفت: ایستگاههای تحقیقاتی مذکور به صورت تخصصی کار تحقیق و پژوهش را انجام میدهند و بذرهایی که برای بخش کشاورزی از این تحقیقات حاصل میشود یکی از مهمترین دستاوردهای این مراکز است.
بیشتر بخوانید:
معرفی ۶ رقم لوبیا جدید در مرکز تحقیقات کشاورزی استان مرکزی هدفگذاری شد
آغاز مطالعه ۹۰ طرح پژوهشی در مرکز تحقیقات کشاورزی استان مرکزی
گودرزی تاکید کرد: ایجاد هنرستان کشاورزی در اراک نیز زمینه مناسبی برای آشنایی دانشآموزان علاقهمند به مباحث علمی بخش کشاورزی با دانش روز است که این مهم از طریق مسئولا در حال پیگیری است.
نظر شما