۱۵ اسفند ۱۳۹۷، ۲۳:۱۲
کد خبر: 83234292
T T
۰ نفر
استاندار خراسان رضوی: در صنعت گردشگری كم كاری كرده ایم

مشهد- ایرنا- استاندار خراسان رضوی گفت: در صنعت گردشگری كم كاری كرده ایم و این در حالی است كه بیشترین اشتغالزایی با كمتری هزینه در حوزه گردشگری ایجاد می شود.

علیرضا رزم حسینی چهارشنبه شب در نشست هم اندیشی توسعه گردشگری خراسان رضوی افزود: حوزه گردشگری سومین صنعت پولساز دنیاست و هر گردشگر هشت تا 11 نفر اشتغالزایی در پی دارد.
وی اظهار داشت: ایران با سالانه چهار تا پنج میلیون گردشگر خارجی از این نظر فاصله بسیار با برخی كشورهای منطقه و خاورمیانه دارد.
وی با بیان اینكه خراسان رضوی از ظرفیت های بسیار در زمینه گردشگری برخوردار است گفت: گردشگری سلامت مزیت این استان است كه اكنون در این حوزه چالشها و عدم سازماندهی وجود دارد كه به دنبال آن هستیم آسیب های گردشگری سلامت در استان به كمترین حد خود برسد.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینكه بوروكراسی اداری و تمركزگرایی دو مشكل بزرگ در صنعت گردشگری است افزود: برای كاهش این آسیب ها از هیچ تلاشی دریغ نخواهد شد بطوریكه از این پس تمام مشكلات متاثر از دیوان سالاری در حوزه گردشگری با مسئولیت معاون زیارت استانداری خراسان رضوی بررسی و به صورت جدی پیگیری خواهد شد.

* فرودگاه مشهد مزاحمت هایی برای شهروندان دارد
رزم حسینی كفت: برای احداث فرودگاه بین المللی در شان زائران و مجاوران كلانشهر مذهبی مشهد نیز تلاش می شود زیرا فرودگاه فعلی مزاحمت هایی برای شهروندان دارد.
وی افزود: شهر مشهد طی سالهای گذشته گسترش بسیار پیدا كرده و فرودگاه فعلی با پروازهای شبانه و ایجاد آلودگی های صوتی، مشكلات مختلف برای مجاوران در پی دارد.
وی اظهار داشت: تلاش می شود با بررسی الگوهای مطرح شده، فرودگاه بین المللی مشهد در محل جدید با شرایط بهتر و در شان 30 میلیون زائر و مسافر كه سالانه به این شهر مقدس سفر می كنند، احداث شود.

* گردشگری سلامت در ایران بی پناه است
رئیس اتاق بازرگانی، ‌صنایع، معادن و كشاورزی ایران نیز در این نشست گفت: گردشگری سلامت در ایران بی پناه است و بسیاری از این گردشگران در خیابانها سرگردان و گرفتار دلالان بی مسئولیت هستند.
غلامحسین شافعی افزود: گردشگری سلامت با توجه به قابلیت هایی كه ایران دارد، می تواند نقطه تمركز صنعت گردشگری در كشور و خراسان رضوی قرار گیرد.
وی اظهار داشت: ایران در زمینه سلامت سرآمد است و از سوی دیگر اكثر گردشگرانی كه از آسیا و فراتر از آن به ایران سفر می كنند، مسلمان و بسیاری از آنها شیعه و دارای اعتقادات مذهبی قوی هستند.
وی گفت: از این رو مشهد و خراسان رضوی می تواند به عنوان قطب گردشگری سلامت در كشور مطرح باشد.
شافعی با بیان اینكه اتاق بازرگانی به عنوان بازوی بخش خصوصی آمادگی همكاری در حوزه گردشگری سلامت را دارد، افزود: تاسیس شركت های مدیریت گردشگری یكی از اقدامات ضروری در راستای ساماندهی گردشگری سلامت است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر هیچكدام از فعالیت های برون مرزی مانند حوزه گردشگری از توسعه همه جانبه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی برخوردار نیستند.
وی گفت: در شرایط كنونی واقعیت های ایران از سایر كشورها به ویژه كشورهای توسعه یافته غایب مانده است و هر كس به ایران سفر می كند، تصورش از ایران چیز دیگری است كه باید چاره اندیشی شود.
در این مراسم هر یك از سرمایه گذاران حوزه صنعت گردشگری خراسان رضوی چالش ها و مشكلات خود را در بخش های مختلف مطرح كردند.
3027 / 6053