به گزارش ایرنا بنیاد برکت سال ۱۳۸۶ در حوزههای کارآفرینی و ایجاد توسعه اجتماعی و اقتصادی در مناطق محروم ایران زیر نظر ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر رفع مشکل محرومان و آباد کردن روستاها آغاز به کار کرد.
این بنیاد مأموریت خود را مشارکت در توانمندسازی اقتصادی، توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی، کمک به آبادانی و توسعه فضاهای آموزشی و فرهنگی- مذهبی، کمک به ارتقا سطح سلامت و توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی و ارائه خدمات حمایتی، بیمهای و مالی به محرومان عنوان کرده است.
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سیستان و بلوچستان در سالهای اخیر برای رفع محرومیت این استان مرزی با امضای تفاهم نامه مشترک با استانداری عزم خویش را برای زدودن محرومیت از چهره این استان و کمک به توسعه منطقه بکار بسته به طوری که شاهد نتایج مطلوبی از اجرای طرحها در این خطه از ایران اسلامی هستیم.
بنیاد برکت ۲۰۸ میلیارد تومان در سیستان و بلوچستان هزینه کرد
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: بیش از ۲۰۸ میلیارد تومان در چند سال اخیر توسط بنیاد برکت در طرحهای زیربنایی و توانمندسازی اقتصادی استان سرمایه گذاری شده است.
علیرضا راشکی اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در حوزه توانمند سازی اقتصادی و کارآفرینی سیستان و بلوچستان ۵۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، ساخت مدارس حدود ۵۴ میلیارد تومان و ساخت مساجد چهار میلیارد تومان هزینه کرده است.
وی ادامه داد: همچنین ۳۱ میلیارد تومان در بخش بهداشت و درمان برای راه اندازی مراکز جامع سلامت، ۳۰ میلیارد تومان در حوزه طرحهای زیربنایی، ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در زمینه ساخت مسکن محرومان توسط این ستاد در سیستان و بلوچستان هزینه شده است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سیستان و بلوچستان افزود: همچنین ۱۲ و نیم میلیارد تومان در این مدت در طرح توسعه شهرستانها و حدود هفت میلیارد تومان در زمینه خدمات سلامت الکترونیک و بیمه هزینه شده است.
وی اعطا ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه را از دیگر خدمات این ستاد برای رفع محرومیت و کمک به اشتغالزایی سیستان و بلوچستان عنوان کرد.
راشکی با اشاره به اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سیستان و بلوچستان گفت: این ستاد ۱۳۵ مدرسه با ۶۴۱ کلاس درس را در استان در دست ساخت داشته که تاکنون ۹۵ مدرسه افتتاح و بقیه در دست اجراست.
مدیر کل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: همچنین تاکنون ۵۰ مسجد در استان توسط این ستاد ساخته شده و عملیات ساخت ۶ مسجد دیگر نیز بزودی به پایان میرسد.
وی بیان کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای ساخت هزار و ۹۲۰ واحد مسکونی محرومان با بنیاد مسکن در سیستان و بلوچستان موافقت کرده است.
راشکی راه اندازی ۳۱ باب مرکز جامع سلامت در سیستان و بلوچستان را از دیگر خدمات ارزنده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در این استان عنوان کرد و افزود: برای ارتقا سطح سلامت مردم این خطه از ایران اسلامی علاوه بر این مراکز ساخت ۵۷ مرکز جامع سلامت نیز در دست اقدام است.
ستاد فرمان اجرایی حضرت امام (ره) هزار شغل در سیستان و بلوچستان ایجاد کرد
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سیستان و بلوچستان گفت: این ستاد از بهمن سال گذشته تاکنون هزار شغل در این استان ایجاد کرده است.
وی اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سال ۹۶ با هدف کمک به تولید و اشتغالزایی سیستان و بلوچستان و محرومیت زدایی با استانداری این استان حدود ۶۷۰ میلیارد تومان تفاهم نامه امضا کرد که از سال گذشته زمینه اجرایی شدن آنها فراهم شد.
راشکی بر افزایش تعامل مردم با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای افزایش زمینه اشتغال و تولید تاکید کرد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه طرحهای اشتغالزا تا ۲۰ میلیارد ریال در کمیته استانی مصوب و بیشتر از آن به ستاد کل ارجاع داده میشود افزود: امیدواریم با اعتبارات مطلوب این ستاد در حوزه اشتغالزایی شاهد جهش خوبی در رونق تولید و رفع بیکاری منطقه باشیم.
وی گفت: طرحهایی نظیر زنبورداری، نیروگاههای خورشیدی و دامپروری بدون ارائه طرح توجیهی بلافاصله تسهیلات دریافت میکنند.
راشکی اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از طریق وامهای حمایتی و مشارکت در طرحهای اقتصادی راه را برای مردم در مسیر تولید هموار میکند که لازمه این اقدام ارتباط بین مرم و ستاد است.
وی بیان کرد: هم اینک گروههای جهادی و تسهیل گران در سیستان و بلوچستان زیر پوشش این ستاد آماده ارائه مشاوره و خدمات لازم به افراد علاقه مند استفاده از تسهیلات اشتغالزایی هستند.
مدیر کل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سیستان و بلوچستان اجرای طرحهای عمرانی، زیربنایی، فرهنگی، اجتماعی، رفع محرومیت و پشتیبانی همهجانبه از توسعه پایدار، کمک به ساخت و تکمیل مسکن محرومان در قالب تفاهم نامه مشترک با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اجرای طرح برکت خانواده به منظور درمان زوجهای نابارور و تهیه جهیزیه برای زوجهای نیازمند استان را از دیگر مفاد این تفاهم نامه مشترک عنوان کرد.
وی افزود: پیش بینی اعتبار ۱۵۰ میلیاد ریالی برای جذب کودکان بازمانده از تحصیل، تأمین بخشی از هزینههای بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی زاهدان، پیش بینی بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال برای حمایت از طرحهای دانش بنیان و ساخت پنج هنرستان را از دیگر مفاد این تفاهم نامه مشترک عنوان کرد.
۷۳۱۶ **۶۰۸۱
نظر شما