سمنان- ایرنا- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: نقشه راه توسعه معادن استان به منظور توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار تا پایان سال ۹۸ تدوین می‌شود.

بهروز اسودی روز یکشنبه در آیین گرامیداشت روز صنعت و معدن در سالن همایش های اتاق بازرگانی سمنان افزود: نقشه راه توسعه معادن استان سمنان با برنامه ریزی در سال جاری تدوین می شود و باید واحد معدنی کوچک در استان شکوفا شود.
وی خاطر نشان کرد: ظرفیت های معدنی سمنان در سال های گذشته به معنی واقعی شکوفا نشد که با اتخاذ راهبردهای عملی می توان برای توسعه استان گام برداشت.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان ادامه داد: ایجاد اشتغال پایدار در بخش صنعت استان مورد توجه این وزارتخانه قرار دارد و امسال بیش از ۹۰ هزار شغل در بخش صنعت ایجاد می شود.
اسودی گفت: نوسازی ماشین آلات خط تولید واحدهای صنعتی از راهبردهای اساسی برای رونق تولید و توسعه کسب و کار است.
وی تصریح کرد: فشارهای خارجی روند نوسازی ماشین آلات خط تولید استان سمنان را با مشکلاتی مواجه کرد، اما با توجه به دانش بومی می توان تاثیر تحریم ها را کاهش داد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان افزود: توسعه همه جانبه استان در سال رونق تولید در دستور کار است، با هم افزایی دستگاه های اجرایی می توان برای رونق کسب و کار در استان اقدام کرد.
 

حمایت از تولیدکنندگان در سمنان مطلوب است
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان گفت: عملکرد دستگاه های اجرایی سمنان در حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتگران استان با وجود فشارهای خارجی مطلوب بوده است.

علی اصغر جمعه ای نیز در این همایش افزود: تمامی دستگاه های اجرایی استان برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی در تلاش هستند و ادامه این روند سمنان را به توسعه همه جانبه سوق خواهد داد.
وی خاطر نشان کرد: با وجود فشارهای اقتصادی اما مسئولان به ویژه استاندار سمنان تمام قد برای رفع گرفتارهای واحدهای تولیدی تلاش می کنند.
رئیس اتاق بازرگانی سمنان اضافه کرد: رقابت پذیری و توجه به کیفیت در تولید کالا از رویکردهای مهم و اساسی برای رونق کسب و کار در استان است.
جمعه ای ادامه داد: تولیدکنندگان سمنانی از فعالان اقتصادی برتر کشور به شمار می روند اما باید با رفع مشکلات زیرساختی برای توسعه روزافزون بخش صنعت گام برداشت.
وی افزود: بعضی از نمایندگان مجلس در نشست های تخصصی اتاق بازرگانی سمنان حضور نمی یابند که این امر در بررسی مشکلات واحدهای صنعتی تاخیر ایجاد می کند.
رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان خاطر نشان کرد: تحریم های ظالمانه استکبار جهانی فرصتی برای رونق اقتصادی و هم افزایی دولت و بخش خصوصی است و دولت موانع رونق تولید را از پیش پای تولیدکنندگان بردارد.
در استان سمنان ۲ هزار و ۲۰ واحد صنعتی فعال است.
استان سمنان یک منطقه ویژه اقتصادی، هشت ناحیه و ۱۰ شهرک صنعتی با یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی دارد که ۲۹ هزار نفر در این واحدها اشتغال دارند.
۷۳۳۹/۶۱۰۳

برچسب‌ها