علی اکبر هاشمی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با وجود اینکه این معدن در ۲۰۰ کیلومتری شهر شاهرود قرار دارد، مشکلات زیرساختی یکی از عوامل توسعه نیافتن این معدن است.
وی خاطر نشان کرد: در سال های گذشته بخش صنعت و معدن محور توسعه سمنان عنوان شد، اما این طرح به معنی واقعی در استان در گام اجرایی قرار نگرفت.
رئیس اداره صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان ادامه داد: محور توسعه بودن بخش معدن در استان سمنان نیازمند پیش نیازهایی است و این طرح تاکنون تنها در حد شعار باقی مانده است.
هاشمی اضافه کرد: فرسودگی ماشین آلات خط تولید یکی از چالش های اساسی در بخش معدن سمنان است که این امر هزینه معدنکاوی را به شدت افزایش می دهد.
وی تصریح کرد: بیشتر معادن استان سمنان به صورت سنتی اداره می شود که این امر باعث می شود در دیگر فرایندها از جمله بازار فروش هم به صورت سنتی کالا عرضه شود.
هاشمی خاطر نشان کرد: از سوی دیگر جزیرهای عمل کردن صاحبان واحدهای معدنی باعث کاهش قیمت مواد معدنی خام در بازار فروش می شود.
رئیس اداره صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: توسعه بخش معدن سمنان نیازمند برنامه ریزی و رفع مشکلات زیرساختی است و با کلی گویی و فقدان برنامه مشخص نمی توان برای رونق این بخش از اقتصاد استان گام برداشت.
در ۶۲۰ واحد معدنی استان سمنان چهار هزار و ۵۰۰ نفر مشغول به کار هستند.
۷۳۳۹/۶۱۰۳