علی محمد نیکبخت روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این اختراعها در زمینه الکترونیک و مهندسی پزشکی میباشد، افزود: این دستاوردها علاوه بر آمریکا در سازمان جهانی مالکیت معنوی /World Intellectual Property Organization/ یا /WIPO/ نیز ثبت شده بود.
وی ادامه داد: همچنین هشت اختراع توسط جوانان خلاق و واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجانغربی به ثبت داخلی رسید.
وی با اشاره به اینکه فعالیت شرکتهای فناور و دانشبنیان پارک افزایش یافته، گفت: تعداد شرکتهای فناور و دانشبنیان فعال در پارک علم و فناوری این استان به ۱۰۴ شرکت رسیده است.
سرپرست پارک علم و فناوری آذربایجانغربی افزود: ۹۲ شرکت از این تعداد شرکت فناور بوده و ۱۲ شرکت نیز جزو شرکتهای دانشبنیان است.
نیکبخت با اشاره به اینکه ۹۳ شرکت فناور در پارک علم و فناوری مستقر است، بیان کرد: تولیدات این شرکتها در زمینههای برق و الکترونیک، صنعت ساختمانی، کشاورزی، تولید و اتوماسیون، شیمی و پلیمر، اکوتوریسم منابع طبیعی و محیط زیست و انرژیهای نوین زیست فناوری است.
وی گفت: مجموعه پارک علم و فناوری به صورت حرفهای و با هدف توسعه نوآوری و انجام کارهای دانشبنیان در حال فعالیت است تا بتواند نیاز جوانان نخبه استان را فراهم کند.
وی بیان کرد: اولویت پارک علم و فناوری آذربایجانغربی با توجه به تولیدات شرکتهای فعال، توجه به نیازهای استان و توسعه سرمایهگذاری در این بخش است.
وی با اشاره به اینکه ۲۴ شرکت دانشبنیان در این استان فعال است، افزود: از این تعداد ۱۲ شرکت دانشبینان در مجموعه پارک علم و فناوری آذربایجانغربی مستقر هستند.
سرپرست پارک علم و فناوری آذربایجانغربی گفت: نیاز امروز کشور و جامعه توجه به بخش پژوهش و توسعه فضای فناوری بوده و این امر نیازمند حمایت مسوولان ارشد استانی است.
حیدری اضافه کرد: از مسوولان ارشد استان به خصوص استاندار آذربایجانغربی و سایر مسوولان درخواست میکنیم از پارک علم و فناوری این استان از نزدیک بازدید کنند تا با مشکلات و نیازهای فعالان این بخش آشنا شوند.
وی تاکید کرد: تا زمانی که مشکل چرخه فناوری در سطح جامعه حل نشود، توسعه به آن جامعه راه نمییابد زیرا مسائل فناوری جزو مسائل اولویتدار استان است.
وی با اشاره به مشکلات فعالان این بخش گفت: مشکل گمرک، مالیات بر ارزش افزوده، بیمهها و بازاریابی از مشکلات این بخش است و تا زمانی که اینها حل نشوند فرصتها را از دست میدهیم.
پارک علم و فناوری آذربایجانغربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تاسیس شده است؛ این نهاد به عنوان یکی از ارکان مهم شکلگیری و توسعه اقتصاد دانش بنیان تلاش میکند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همه جانبه از شرکتهای مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایهگذار بپردازد.
این پارک در تلاش است تا زمینه تجاریسازی و بازاریابی ایدههای نوآورانه و فناورانه را فراهم کند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکتها در سطوح ملی و بینالمللی داشته باشد.
۹۹۱۸/۳۰۷۲