۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۴۳
کد خبر: 83058929
T T
۰ نفر
2 اختراع پارك فناوري آذربايجان غربي به توليد انبوه رسيد

اروميه- ايرنا- رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي گفت: 2 اختراع 'سيستم آبياري هوشمند' و 'سيستم درب بازكن كارتي' توسط شركت فناور ' اروم توان تدبير ' مستقر در اين پارك به مرحله تجاري سازي و توليد انبوه رسيد.

حسن حيدري روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اينكه حدود 300 ميليون ريال فروش اوليه اين محصولات بوده و استان هاي داخلي مقصد فروش اين محصولات است، افزود: سه دستگاه آبياري هوشمند و 80 دستگاه دربازكن كارتي تا امروز به فروش رفته است.
وي با اشاره به چگونگي كاركرد دستگاه هاي اختراع شده ادامه داد: سيستم آبياري هوشمند با بهره ‌گيري از سنسورهاي اندازه‌گيري دما، رطوبت و وقوع بارش باران زمان مناسب براي آبياري را تشخيص مي‌ دهد.
وي اضافه كرد: قابليت افزايش سنسورهاي ورودي متناسب با نياز و استفاده از سيستم GSM براي كنترل دستگاه از طريق ارسال و دريافت پيامك از ويژگي هاي 'سيستم آبياري هوشمند' است.
رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي گفت: همچنين 'سيستم درب بازكن كارتي' با ضريب امنيتي بالا، جايگزين مناسبي براي انواع درب بازكن‌هاست.
حيدري با اشاره به اينكه خريداران سيستم درب بازكن كارتي مي توانند بدون استفاده از كليد و تنها با نزديك كردن كارت يا جاسويچي به دستگاه درب را بازكنند، گفت: برخلاف قفل‌هاي رايج بخش كنترلي درب بازكن‌هاي كارتي در سمت داخل ساختمان و دور از دسترس قرار دارد كه امكان نفوذ و دستبرد را غير ممكن مي‌سازد.
وي با بيان اينكه سومين محصول شركت ' اروم توان تدبير' با عنوان 'كاپشن گرم شونده' نيز در آستانه ثبت و تجاري شدن است، گفت: اين اختراع دماي بدن را تا 30 درجه زير صفر نگه مي دارد و تاكنون 10 دستگاه به ادارات داخل استان به صورت آزمايشي واگذار شده است.
به گزارش ايرنا واحد فناور اروم توان تدبير در فروردين سال 1396 وارد پارك علم و فناوري آذربايجان غربي شده و بعد از استقرار در آن توانست محصول هاي خود را تجاري سازي كند.
پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با هدف بسترسازي براي توليد ثروت از طريق علم و فناوري تاسيس شده است؛ اين نهاد به عنوان يكي از اركان مهم شكل گيري و توسعه اقتصاد دانش بنيان تلاش مي كند تا با استفاده از موقعيت ممتاز همجواري با سه كشور آسيايي و اروپايي و دارا بودن هفت مرز رسمي در سطح كشور به حمايت همه جانبه از شركت هاي مبتني بر دانايي و خلاقيت و جذب سرمايه گذار بپردازد.
مديران اين پارك در تلاش هستند تا زمينه تجاري سازي و بازاريابي ايده هاي نوآورانه و فناورانه را فراهم كنند و نقش كليدي در ياري رساندن به حضور فعال اين شركت ها در سطوح ملي و بين المللي داشته باشند.
از سال 1396 تاكنون 12 رويداد شتاب ' استارت آپ ويكند ' با حمايت پارك علم و فناوري در آذربايجان غربي برگزار شده است و در مجموع 39 ايده منتخب در مراكز رشد مراحل نخست اجرايي را طي مي كند.
9918/2093