علیمحمد نیکبخت روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه از این تعداد ٣۴ شرکت دانش بنیان و مابقی شرکتها فناور است اظهار داشت: مجموعه پارک علم و فناوری به صورت حرفهای و با توسعه نوآوری و انجام کارهای دانش بنیان در حال فعالیت است تا بتواند نیاز جوانان نخبه استان را فراهم کند.
وی با بیان اینکه بخش عمدهای از این شرکتها در میاندوآب و پارک علم و فناوری مرکز استان مستقر است، اضافه کرد: تولیدات این شرکتها در زمینههای برق و الکترونیک، صنعت ساختمانی، کشاورزی، تولید و اتوماسیون، شیمی و پلیمر، اکوتوریسم منابع طبیعی، محیط زیست، انرژیهای نوین و زیست فناوری است.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی گفت: اولویت پارک علم و فناوری استان با توجه به تولیدات شرکتهای فعال، توجه به نیازهای استان و سرمایهگذاری در این بخش است.
نیکبخت، با بیان اینکه نیاز امروز کشور و جامعه توجه به بخش پژوهش و توسعه فضای فناوری است، افزود: این امر نیازمند حمایت مسوولان ارشد استانی و سرمایهگذاری در این حوزه است.
وی با اشاره به چالاکی شرکتهای فناور و دانش بنیان، بیان کرد: شرکتهای فناور مستقر در پارک و علم و فناوری آذربایجانغربی خیلی سریع میتوانند محور فعالیت خود را تغییر دهند و با توجه به اقتضای زمان و نیاز فعالیت کنند.
پارک علم و فناوری آذربایجانغربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تاسیس شده است؛ این نهاد به عنوان یکی از ارکان مهم شکلگیری و توسعه اقتصاد دانشبنیان تلاش میکند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همهجانبه از شرکتهای مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایهگذار بپردازد.
این پارک در تلاش است تا زمینه تجاریسازی و بازاریابی ایدههای نوآورانه و فناورانه را فراهم کند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکتها در سطوح ملی و بینالمللی داشته باشد.
نظر شما