تهران - ایرنا - افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در میانمار، فعالیت های انتخاباتی پیش از انتخابات پارلمانی سراسری ماه نوامبر را با مشکل مواجه کرده است و بدنبال آن احزاب مخالف خواستار به تعویق افتادن زمان برگزاری این انتخابات شدند.

به گزارش ایرنا، شبکه ان اچ کی ژاپن روز شنبه از رانگون پایتخت میانمار گزارش داد که افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور فعالیت های انتخاباتی پیش از انتخابات سراسری ماه نوامبر را با مشکل مواجه ساخته و همین موضوع موجب شد تا احزاب سیاسی مخالف در این کشور از دولت بخواهند زمان برگزاری انتخابات پیش رو را که در ۸ نوامبر (۱۸ آبان) خواهد بود، تا مدت نامعلوم به تعویق بیاندازد.

براساس این گزارش، تاکنون بیش از ۲۰ حزب مخالف و تازه تاسیس از کمیسیون انتخابات میانمار خواستند که رای گیری را به تعویق بیاندازد. دولت اما همچنان موضع خود برای برگزاری انتخابات در موعد مقرر را حفظ کرده است.

اگرچه دولت با جدیت فعالیت های مردم در بسیاری از زمینه ها را محدود کرده است؛ اما نامزدهای انتخابات پیش رو چاره ای ندارند جز اینکه کارزارهای انتخاباتی خیابانی خود را به حالت تعلیق درآورند.

موضوع اصلی در انتخابات ۸ نوامبر این است که آیا حزب حاکم "اتحاد ملی برای دمکراسی" به رهبری آنگ سان سوچی قادر خواهد بود همچنان اکثریت کرسی های مجلس این کشور را حفظ کند یا خیر.

این حزب که ۵ سال قبل به رهبری خانم آنگ سان سوچی توانست به چند دهه حاکمیت نظامیان در این کشور پایان دهد، طی چند ماه اخیر به دلیل ضعف نظام درمانی این کشور برای مدیریت در کنترل همه گیری کرونا از یک افت اعتبار اجتماعی برخوردار شده است.

از نیمه ماه اوت (مرداد) به بعد شمار افرادی که در این کشور جنوب شرق آسیا مبتلا به ویروس کرونا شده اند به شدت در حال افزایش بوده و نظام درمانی این کشور نیز ضعیف است تا جایی که تا روز چهارشنبه ابتلای ۲۱ هزار و ۴۳۳ نفر به کووید-۱۹ در میانمار تائید شد که این تعداد ۱۴ برابر آمار مبتلایان در ماه گذشته در این کشور است.

برچسب‌ها