شهرکرد- ایرنا- مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری از آغاز اجرای طرح ارجاع الکترونیک صندوق بیمه سلامت در استان خبر داد و گفت: این طرح به صورت پایلوت در چهار استان کشور به مرحله اجرا رسیده است.

قیصر حافظی روز سه‌شنبه در نشست خبری افزود: طرح ارجاع الکترونیک که پیش از این در صندوق بیمه روستاییان و عشایر اجرا شده بود، اینک به صورت پایلوت در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت به مرحله اجرا رسیده است.

وی ادامه داد: در همین راستا این طرح در ۶ شهر شهرکرد، بروجن، لردگان، هفشجان و فرخشهر با جمعیتی افزون بر ۳۸ هزار نفر بیمه شده اجرا می‌شود.

حافظی تصریح کرد: جمعیت بیمه شده صندوق بیمه سلامت همگانی در شهرهای شهرکرد، فرخشهر و هفشجان ۱۸ هزار و ۲۲۵ نفر، در لردگان هشت هزار نفر، در بروجن پنج هزار و ۶۰۰ و در فارسان ۶ هزار و ۲۰۰ نفر است.

به گفته مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری، در این طرح هر پزشک ۱۵ هزار بیمه شده را در قالب پزشک خانواده زیرپوشش خود قرار می‌دهد و با تشکیل پرونده الکترونیک برای این تعداد بیمه شده چنانچه بیماران به خدمات سطح ۲ و ۳ نیاز داشته باشند آنها را به پزشک متخصص و فوق متخصص ارجاع می‌دهند.

حافظی با بیان اینکه استان در خصوص تامین پزشک عمومی مشکلی در این خصوص ندارد، اظهار داشت: برای جذب پزشکان در این طرح فراخوان داده شده است و از سوی دیگر برای اطلاع بیمه‌شدگان برای همکاری با این طرح از طریق ارسال پیامک اطلاع‌رسانی شده است.

وی ادامه داد: در این طرح پزشک طرف قرارداد در ۶ ماه نخست باید دست کم یک بار همه بیمه‌شدگان زیرپوشش خود را ویزیت کند و بیماران مبتلا به دیابت، فشارخون و یا بیماران خاص را شناسایی و برای پیگیری درمان برای آنها پرونده تشکیل دهد.

حافظی با بیان اینکه برای پزشکانی که با طرح ارجاع الکترونیک صندوق بیمه سلامت همگانی همکاری داشته باشند به ازای هر بیمار ماهانه پنج هزار تومان سرانه دریافت می‌کنند، افزود: تلاش شده تا از پزشکان ۲ شیفته در این طرح استفاده شود اما در مراکزی که پزشک ۲ شیفته ندارند از پزشک یک شیفته استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: پس از اجرای این طرح، نظام ارجاع برای سایر صندوق‌ها نیز در دستور کار قرار می‌گیرد.

به گزارش ایرنا، طرح ارجاع الکترونیک صندوق بیمه سلامت همگانی در چهار استان کرمان، کردستان، یزد و چهارمحال و بختیاری اجرا می‌شود.

هم اینک در حدود ۶۰۰ هزار نفر در چهارمحال و بختیاری زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند که از این تعداد ۸۰ هزار نفر در قالب صندوق کارکنان دولت، ۴۶۵ هزار  نفر از بیمه روستاییان و عشایر، ۲۰ هزار نفر در قالب سایر اقشار از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند هستند.

پوشش بیمه سلامت و همگانی در شمار بزرگ‌ترین طرح‌های اجتماعی دولت یازدهم بود که توانست سهم پرداخت از جیب مردم را کاهش داده و باعث بسط عدالت اجتماعی شود.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با ۹۷۹ هزار نفر جمعیت است که بیش از ۸۰۰ روستا و آبادی در استان است.