قیصر حافظی روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران این استان افزود: ثبتنام در این طرح از آبان امسال آغاز شده است و به مدت ۶ ماه با هدف شناسایی افرادی که زیر پوشش هیچ بیمهای نیستند،تا اردیبهشت ماه سال ۹۹ ادامه دارد.
وی ادامه داد: در قالب آزمون وسع ،افراد به ۳ دسته تقسیم میشوند که خانوارهای واقع در دهکهای اول تا سوم از پرداخت حق بیمه معاف میشوند اما قانون برای سطوح چهارم تا دهم، پرداخت بخشی از حق بیمه از سوی بیمهشونده را الزامی کرده است.
حافظی، تحقق عدالت در سلامت را از مهمترین اهداف اجرای طرح آزمون وسع عنوان کرد و افزود: در حدود نیمی از بیمهشدگان سلامت در استان در دهکهای اول تا سوم قرار دارند و حق بیمهای پرداخت نمیکنند.
سرپرست بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری، اجرای کامل نظام ارجاع و نسخهنویسی الکترونیکی را از دیگر برنامههای این نهاد برشمرد و گفت: در راستای اجرای این برنامه ۹۹ درصد پروندههای سلامت در استان الکترونیکی شده و نسخهنویسی الکترونیکی در 3 شهرستان بروجن، فارسان و کیار اجرایی شده است.
حافظی گفت: طبق برنامه هدفگذاری شده تا ۲ سال آینده نسخهنویسی الکترونیکی در تمامی شهرستانهای استان اجرا میشود.
وی، کاهش هزینه و تسریع در درمان بیماران را از مزیتهای نظام ارجاع دانست و تصریح کرد: در مرحله نخست بیمارانی که نیاز به درمان سرپایی دارند، به صورت الکترونیکی از پزشکان خانواده به مراکز درمانی دولتی و پزشکان متخصص معرفی میشوند که در صورت نیاز به درمان بیشتر و بستری، به بیماستان ارجاع داده میشوند.
حافظی خاطرنشان کرد: در مرحله دوم، نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیکی در مراکز درمانی دولتی استان اجرا و کاغذ از تمامی مراحل درمانی حذف میشود.
به گزارش ایرنا، هم اینک در حدود ۶۰۰ هزار نفر در چهارمحال و بختیاری زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند که از این تعداد ۷۸ هزار نفر در قالب صندوق کارکنان دولت، ۲ هزار نفر در قالب بیمه ایرانیان، ۴۵۰ هزار و ۵۴۸ نفر از بیمه روستاییان و عشایر و حدود ۱۷ هزار نفر در قالب سایر اقشار از خدمات بیمه سلامت بهرهمند هستند.
پوشش بیمه سلامت و همگانی در شمار بزرگترین طرحهای اجتماعی دولت یازدهم بود که توانست سهم پرداخت از جیب مردم را کاهش داده و باعث بسط عدالت اجتماعی شود.
اجرای این طرح باعث شد دغدغه بخشی از مردم نیازمند مرتفع شده و رضایتمندی گستردهای را در سطح عمومی کشور ایجاد کند، بنحوی که میزان رضایتمندی بیمه شدگان سلامت در چهارمحال و بختیاری ۹۶ درصد گزارش شده است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با ۹۴۷ هزار نفر جمعیت است که بیش از ۸۰۰ روستا و آبادی در استان است.
نظر شما