کرمانشاه- ایرنا- سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: با راه اندازی سیستم هوشمند کنترل و رهگیری، بر شیوه تأمین و توزیع مرغ از کشتارگاه تا خرده فروشی نظارت مستمر و موثر انجام می شود.

به گزارش ایرنا؛ «بهزاد باباخانی» عصر شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان ضمن تأکید بر تقویت ساز و کارهای نظارتی جهت عرضه مطلوب مرغ به نرخ مصوب اظهار داشت: با بررسی آخرین وضعیت برنامه ریزی، تأمین و تولید مرغ در استان مقرر شد با استقرار سامانه امکان رهگیری هوشمند نحوه توزیع فراهم شود.

وی افزود: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته و با استفاده سامانه نظارتی از کشتارگاه تا خرده فروشی رصد و پایش می شود تا امکان عرضه آسان با قیمت مناسب به صورت مستمر فراهم و در بازار آرامش وجود داشته باشد.

دکتر باباخانی با بیان اینکه برای تأمین نهاده های دامی و انتقال به انبارهای استان برنامه ریزی انجام شده است، تأکید کرد: در صورت لزوم از ظرفیت بخش دولتی نیز برای انتقال به موقع نهاده ها شامل جو، سویا و کنجاله به استان استفاده می شود تا دغدغه ای در این خصوص نداشته باشیم.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه خاطرنشان ساخت: کشتارگاه ها و عاملین فروش موظف هستند در چارچوب سیاست ها و دستورالعمل های ابلاغی وزارت صمت  در سامانه جامع تجارت و اداره پست اطلاعات لازم را وارد و ثبت نام کنند و عملاً رهگیری هوشمند در تمامی فرآیندهای توزیع تا فروش انجام و با استقرار صندوق مکانیزه از هرگونه تخلف احتمالی یا عرضه با قیمت غیرمصوب نیز جلوگیری می شود.

باباخانی به دستور استاندار کرمانشاه مبنی بر تلاش مضاعف و برگزاری مستمر جلسات ستاد تنظیم بازار در بازه زمانی تا تغییر دولت خبر داد و گفت: مردم باید احساس کنند مدیران با جدیت پیگیر مطالبات آنها هستند و نباید کوچکترین قصوری در این خصوص انجام شود.

فعالیت ۵۷۶ واحد مرغداری در استان کرمانشاه

رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه اکنون ۵۷۶ واحد مرغداری گوشتی در استان فعال است، گفت: در این تعداد مرغداری سالانه ۷۲هزار تن گوشت مرغ تولید می شود.

«نوربخش حاتمی» با اشاره به افزایش ۲۲ درصدی تولید مرغ در سال ۹۹ به نسبت سال ۹۲، افزود: میزان تولید گوشت مرغ در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۲، در حدود ۵۸ هزار و ۸۵۷ تن بود که اکنون به بیش از ۷۲ هزار تن رسیده است.

به گفته او در سال ۹۲ تعداد ۴۹۵ واحد مرغ گوشتی در استان کرمانشاه فعال بود که این تعداد اکنون به ۵۷۶ واحد افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: استان کرمانشاه یکی از قطب های تولید گوشت مرغ در کشور است و در صورت هماهنگی بین بخش های تولید و توزیع شاهد نظم بخشی و رفع مشکلات در بازار خواهیم بود.