«معصومه خدابندهلو» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: توسعه و نهادینه کردن عدالت آموزشی و تربیتی در مناطق محروم و عشایری از اهداف کلان سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
وی اظهار داشت: براساس شیوه نامه بازگشایی مدارس و دستورالعمل وزارت آموزش و پرورش، کلاس های آموزشی عشایری با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و با اولویت سلامت دانش آموزان و عوامل اجرایی مدرسه برگزار میشود.
خدابنده لو عنوان کرد: در سال تحصیلی جاری حدود ۹۰۰ دانش آموز عشایری استان به صورت حضوری در داخل و خارج استان تحت آموزش قرار می گیرند.
وی خاطرنشان کرد: ۱۰ کلاس عشایری از ابتدای سال تحصیلی جاری در استان همدان ساماندهی شده است و این کلاسها تا پایان آبانماه در داخل چادر عشایری تشکیل میشود.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش همدان بیان کرد: در پایان آبان به دلیل سرد شدن هوا و کوچ عشایر، ادامه کلاسها در استانهایی همچون لرستان، خوزستان، ایلام و کرمانشاه برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه عشایر از اسفندماه بازگشت به همدان را آغاز میکنند، گفت: دانشآموزانی که در خوزستان ثبتنام کرده اند اما در حال حاضر در همدان ساکن هستند، کلاسهایشان در همدان تشکیل شده است.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش همدان افزود: دوره متوسط اول و دوم ویژه دانشآموزان عشایری نداریم و این دانشآموزان برای ادامه تحصیل باید به نزدیکترین دبیرستان محل اسکان خود مراجعه کنند.
وی افزود: هر هفته کارشناسان و بازرسان اداره کل آموزش و پرورش همدان، به صورت مستمر بر کلاسهای عشایری نظارت دارند.
در سال تحصیلی جاری نزدیک به ۳۰۷ هزار دانشآموز در مدارس دولتی و غیر دولتی همدان تحصیل میکنند.