مشهد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی گفت: نرخ تورم نقطه به نقطه خانوار استان در بهمن ماه سالجاری ۳۲.۲ درصد بود که این رقم در مقایسه با ماه قبل از آن سه دهم درصد کاهش یافته است.

به گزارش روز دوشنبه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی، رضا جمشیدی افزود: نرخ تورم نقطه به نقطه خانوار در نقاط مختلف شهری این استان ۳۲ و روستایی ۳۳.۱ درصد است که در نقاط شهری نسبت به ماه قبل آن ۲ دهم  و در مناطق روستایی چهار دهم درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای کشور در بهمن ماه سال جاری ۳۵.۴ درصد بوده است، بیان کرد: این رقم در مقایسه با ماه قبل از آن ۰.۵ درصد کاهش یافته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی اظهار کرد: این نرخ برای خانوارهای شهری کشور ۳۵.۳ و روستایی  ۳۵.۸ درصد بود که نسبت به ماه قبل به ترتیب ۰.۵ و ۰.۷ درصد کاهش یافته است.

او خاطر نشان کرد: نرخ تورم نسبت به ماه قبل در کل خانوارهای استان خراسان رضوی در بهمن‌ماه سال جاری ۲.۸ درصد بوده است که نسبت به ماه قبل از آن ۱.۸ درصد افزایش داشته است.

جمشیدی این شاخص را برای خانوارهای شهری استان ۲.۶ و نقاط روستایی ۳.۴ درصد اعلام کرد که در نقاط شهری و روستایی ۱.۸ درصد افزایش یافته است.

وی  بیان کرد: نرخ تورم بهمن ماه سال جاری در کل خانوارهای کشور  ۲.۱ درصد می‌باشد که نسبت به ماه قبل ۰.۳ درصد کاهش یافته است که این شاخص برای خانوارهای شهری کشور ۲ و نقاط روستایی ۲.۷ درصد می‌باشد که به ترتیب ۰.۵ درصد کاهش و ۰.۸ درصد افزایش یافته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی اعلام کرد: نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به بهمن سال جاری در کل خانوارهای استان خراسان رضوی ۴۱.۴ درصد می‌باشد که نسبت به ماه قبل ۱.۷ درصد کاهش یافته است.

 او این شاخص را برای خانوارهای شهری استان ۴۰.۶ و نقاط روستایی ۴۴.۳ درصد اعلام کرد که به ترتیب ۱.۵ و ۲.۴ درصد کمتر شده است.

جمشیدی با بیان اینکه نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به بهمن ماه سال جاری در خانوارهای کل کشور ۴۱.۴ درصد بود که نسبت به مدت مشابه یک درصد کاهش یافته است، گفت: این شاخص برای خانوارهای شهری کشور ۴۰.۸ و روستایی ۴۴.۲ درصد است که به ترتیب یک و ۱.۶ درصد کاهش یافته است.

وی خاطر نشان کرد: تورم نقطه به نقطه خانوار استان در بهمن‌ماه سال جاری در گروه خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات ۳۷.۹، پوشاک و کفش ۴۶.۳، مسکن ۱۵ و گروه بهداشت و درمان ۳۲.۶ درصد بود که این ارقام برای کشور به ترتیب ۴۰.۷، ۴۶.۸، ۲۸.۶ و ۳۳.۹ درصد اعلام شده است.