به گزارش ایرنا، شهرام ملکی شامگاه سه شنبه در جلسه شورای ترافیک استان اظهار داشت: نهادهای امدادی همچون هلال احمر و اورژانس در راستای کاهش تصادفات و تلفات جاده ای در محورهای مواصلاتی استان، باید نسبت به استقرار خودروهای خود با چراغ گردان روشن در مناسبترین محل با هماهنگی پلیس راه استان اقدام کنند.
وی افزود: همچنین جمعیت هلال احمر با مشورت با پلیس راه استان، باید یک کمپ امداد و نجات در فاصله پلیس راه سنندج- کامیاران تا سه راهی موچش دایر و راه اندازی کند.
معاون عمرانی استاندار کردستان ادامه داد: پلیس راه استان نیز بایستی افزایش اکیپهای گشت محسوس و نامحسوس در محورهای سنندج- همدان و بالعکس، سنندج- کامیاران و بالعکس و همچنین محور اورامانات را در دستور کار خود قرار دهد.
وی اضافه کرد: با توجه به تاثیر مثبت گشت نامحسوس پلیس در کاهش تصادفات برون شهری، فرمانداران تابعه استان با استفاده از ظرفیت دستگاههای اجرایی شهرستان مربوطه و در اختیار قرار دادن آنها به پاسگاههای پلیس راه شهرستانها تا پایان طرح نوروزی امسال همکاری کنند.
ملکی یادآور شد: فرمانداریهای تابعه استان باید جلسات شورای ترافیک شهرستان را به صورت منظم و حداقل ماهیانه یک جلسه برگزار کرده و گزارش مصوبات را به دبیرخانه شورای هماهنگی ترافیک اعلام کنند.
طول شبکه راههای استان هفت هزار و ۸۳۴ کیلومتر شامل ۶ هزار کیلومتر راه روستایی، ٢٢٦ کیلومتر بزرگراه، ٣٠٨ کیلومتر راه اصلی و یک هزار و ٣٠٠ کیلومتر راه فرعی است.
استان کردستان طبق سرشماری سال ۹۵ یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت دارد که در ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۹۷ روستا زندگی میکنند.