کرمانشاه - ایرنا- امام جمعه اهل سنت کرمانشاه، پرداخت زکات را جزو توصیه های اکید دین مبین اسلام دانست و از افراد دارای شرایط خواست در طول سال نسبت به پرداخت زکات اقدام کنند تا از این طریق شاهد رفع مشکلات مردم به خصوص در روستاها باشیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ ماموستا مُلا «عبدالرحمن مرادی» در خطبه های این هفته نماز جمعه در مسجد جامع امام شافعی (رض) شهر کرمانشاه با اشاره به فصل برداشت گندم از خداوند متعال برای کشاورزان  طلب برکت کرد و افزود: یکی از راه های برکت در مال و اموال پرداخت زکات است.

وی اظهار کرد: در آماری از یکی از شهرستان های استان از سطح ۳۵هزار هکتار۸۰هزار تن گندم برداشت شده است که اگر زکات همین مقدار بصورت منظم پرداخت شود خیلی از مشکلات مردم بخصوص در روستاها حل خواهد شد.

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه همچنین در ادامه خطبه هایش به اجرایی نمودن اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: سیاست کلی نظام اسلامی با چشم انداز ۲۰ساله که دولت ها موظفند در این راستا نهایت سعی خود را بنمایند که تحت عنایات مقام معظم رهبری مدظله العالی انجام می شود.

ماموستا مرادی، نقش قشر کم درامد در اقتصاد و تامین مالی و غذایی آنان، هدفمندی یارانه ها  تولید داخلی و پشتیبانی از آن و حذف دلال بازی، اقتصاد دانش بنیان ،اشتغال جوانان ،مدیریت مرزها و بکارگیری بومیان ،مدیریت تولیدات داخلی و فروش آن را از اهداف اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: تلاش دولت این است که با اجرایی شدن این سیاست ها ما بتوانیم به رشد تولید داخلی رسیده و مشکلات را کم نماییم.

وی همچنین از افرادی که قصد قربانی دارند خواست آدابی را باید رعایت کنند و برای رعایت این آداب از علما سوال نمایند.

خطیب جمعه اهل سنت کرمانشاه در بخش دیگری از خطبه هایش به بزرگی دهه اول ذی الحجه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سوره مبارکه والفجر، الله تعالی به به فجر و ده شب سوگند یاد می کند برای خردمندان  که تفکر نمایند و عظمت این ایام و لیالی را خوب درک کنند که مفسرین فرموده اند والفجر صبح روز عید قربان و ده شب اول ماه مبارک ذی الحجه است.
ماموستا مرادی به استناد روایتی از پیامبر (ص) که فرمودند: «هیچ روزی انجام  اعمال صالح نزد الله مانند ایام دهه اول ذی الحجه محبوب نیست»؛ اظهار کرد: «عرض شد ای رسول خدا حتی جهاد در راه خدا؟ فرمود حتی جهاد در راه خدا مگر شخصی با تمام مال و دارایی و وجودش به جهاد برود و بر نگردد».

وی همچنین اضافه کرد: خداوند در سال سه دهه را مورد حرمت قرار داده است: دهه آخر ماه مبارک رمضان، زیرا شب قدر را دارد و دهه اول ماه ذی الحجه زیرا روز عرفه و قربان را دارد و دهه اول محرم که روز عاشورا را دارد.

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه در ادامه گفت: فقهاء فرموده اند: اگر کسی نذر کند که در بهترین روزهای سال روزه بگیرم بعد از رمضان، باید در دهه اول ماه ذی الحجه نذرش را ادا نماید که بهترین ایام است.
در این ماه و این ایام ذکر «سبحان الله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر» ار باید زیاد تکرار کنیم.

ماموستا مرادی تصریح کرد: علمای اسلام فرموده اند: «هرکس که این دهه اول را روزه بگیرد الله تعالی این برکات را ایشان می دهد»؛ برکت در عمر، زیادی مال، محفوظ ماندن اهل و عیال، پاک شدن گناهان، زیاد شدن حسنات، آسان شدن مرگ، روشنایی قبر و سنگینی نامه اعمال از جمله این برکات است.

وی افزود: روزه روز عرفه نهم ذی الحجه سبب پاک شدن گناهان سال گذشته و امسال می شود و بیشترین گناهاکاران در این روز از آتش دوزخ نجات پیدا می کنند.