به گزارش ایرنا، لقمان خسروپور عصر شنبه در چهل و یکمین جلسه ستاد مقابله با کرونا شهرستان که با محوریت پیشگیری از موج هفتم کرونا، بیماری وبا و امنیت آب منطقه برگزار شد، اظهار کرد: بیماری کرونا در چند روز اخیر در سطح کشور پررنگ شده و با افزایش شیوع بیماری و مبتلایان و آغاز پیک هفتم نیاز به برخی برنامه های خاص و ویژه در شهرستان هستیم که بایستی آمادگی لازم وجود داشته باشد.
وی مهمترین تهدید و آسیب را در حال حاضر عادی انگاری مردم در مقابل این ویروس عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه این شهرستان، جانبازان شیمیایی زیادی دارد و مراودات مرزی انجام می گیرد این شهرستان بسیار آسیب پذیر است.
فرماندار سردشت بر آگاه سازی و آموزش به عنوان نخستین و مهمترین راهکار در سطح وسیع با استفاده از ظرفیت رسانه ها، رعایت دستورالعمل های بهداشتی، زدن ماسک، فاصله گذاری اجتماعی، دوری گزیدن از مراسمات و تجمعات تاکید کرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سردشت نیز در این جلسه گفت: با توجه به اتمام دوره ایمنی بعد از دوز دوم و سوم واکسن وساکن ماندن تزریق واکسن و عادی شدن وضعیت کرونا موج هفتم این بیماری آغاز شده و شهرستان نیز طی چند روز گذشته درگیر این وضعیت شده است.
داوود آتشی افزود: طی این مدت تعداد مراجعین به مراکز درمانی نسبت به ماه گذشته سه برابر افزایش یافته وفروش دارو در داروخانه ها به حداقل ۲ یا سه برابر ظرفیت خود رسیده است.
آتشی اضافه کرد: در حال حاضر شهرستان سردشت در وضعیت زرد کرونایی قرار گرفته و ۲ نفر از شهروندان مبتلا به کووید ۱۹ شده و به دلیل نیاز به مراقبتهای بیشتر در بخش قرنطینه بیمارستان امام خمینی (ره) سردشت بستری و تحت مراقبت هستند.
وی با تاکید بر اینکه آمادگی لازم برای ارائه خدمات در مراکز بهداشتی و درمانی وجود دارد، گفت: افراد هر گونه علائم سرماخوردگی اعم از سردرد، ضعف عمومی، گلودرد، سرفه خیلی مختصر، کاهش اشتها و کاهش حرکات روده ای را به عنوان ابتلا به بیماری کرونا در نظر گرفته و ضمن قرنطینه و عدم تماس با افراد سالم، سریعا به مراکز درمانی مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا؛ سردشت در جنوب آذربایجانغربی و در فاصله ۲۲۵ کیلومتری مرکز آذربایجانغربی قرار دارد و بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان با ۱۲۰ تخت فعال به بیش از ۱۲۰ هزار نفر جمعیت این شهرستان خدمات درمانی عرضه میکند.