داوود آتشی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کارشناسان واحدهای ستادی بهداشت محیط و بیماری های واگیر مرکز بهداشت سردشت آخرین وضعیت بهداشتی بازارچه مرزی کیله را از نزدیک جویا شدند که با توجه به مشاهدات میدانی، وضعیت بهداشتی موجود این بازارچه نامناسب و غیر قابل قبول است.
وی ادامه داد: با توجه به شروع فصل گرما و مشاهده شیوع بیماری وبا در شمال عراق و یکی از شهرهای استان کردستان و همچنین تردد روزانه رانندگان دستگاههای سنگین باربری از این مرز، می طلبد در جهت پیشگیری از شیوع بیماری وبا بیش از هر زمان دیگر نسبت به رعایت اصول بهداشت فردی و عمومی در این پایانه مرزی با همکاری بین بخشی دستگاههای اجرایی تلاش شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سردشت بیان کرد: بازدید و بازرسی از بخشها مختلف بازارچه، رستوران و سوپر مارکت، محوطه، سرویس بهداشتی و انبار و فقدان اقدامات پیشگیرانه جهت جلوگیری از ورود میکروب بیماری وبا نشان دهنده عدم رعایت اصول بهداشتی در این بازارچه است.
وی با بیان اینکه در صورت عدم رعایت اصول بهداشت فردی و محیطی شاهد شیوع این بیماری در سطح شهرستان و به خطر افتادن جان شهروندان خواهیم بود، افزود: در جهت پیشگیری و حل این مشکل درخواست تشکیل جلسه اضطراری کمیته پیشگیری از بیماری وبا با حضور همه دستگاههای اجرایی در فرمانداری شهرستان داده شده تا هر چه سریعتر اقدامات لازم انجام شود.
به گزارش ایرنا، گمرک بازارچه مرزی کیله سردشت از سال ۱۳۸۲ برای تسریع در صادرات کالا و تولیدات داخلی کشور آغاز به کار کرد؛ این گمرک در ۲۰ کیلومتری شهر «قلعه دیزه» در شمال عراق قرار دارد.
مرز کیله سردشت در سال ۱۳۹۸ به عنوان یکی از مرزهای رسمی کشور در هیات دولت به تصویب رسید.
شهرستان مرزی سردشت با جمعیت ۱۲۰ هزار نفر در جنوب آذربایجانغربی و در امتداد مرزهای ایران با شمال عراق قرار گرفته است؛ این شهرستان مرزی دارای ۲ بازارچه مصوب «کیله» و «اشکان» است.
نظر شما