به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدصادق معتمدیان عصر یکشنبه در پنجمین شورای آموزش و پرورش آذربایجان غربی با اشاره به سرانه پایین در مدارس شبانه روزی افزود: برای کمک به تامین نیازهای این مدارس، ۴۰ میلیارد ریال اعتبار نیز به این مدارس در مناطق محروم به تعداد ۲۰ مدرسه تخصیص مییابد.
وی با بیان اینکه لازم است از ظرفیتهای نهادهای انقلابی و خیرین در راستای تامین نیازهای این حوزه استفاده شود، اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی استان کمتر از میانگین کشوری است و کمبود تعداد نیروی انسانی آموزش و پرورش نیز موضوعی است که لازم به پیگیری جدی دارد.
رییس شورای آموزش و پرورش آذربایجان غربی درباره دیپلماسی مهارتی به عنوان یکی از دستور جلسه های این شورا گفت: مطالعه این طرح و بررسی اهداف ارایه شده در کنار ارزیابی میزان عایدی و بهره مندی استان از آن، شرایط منطقهای توام با سایر ملاحظات فرهنگی و آموزشی، بررسی قوانین مربوطه باید مورد توجه باشد.
معتمدیان ادامه داد: بومی سازی این طرح و عمق بخشی به مطالعات در این راستا با توجه به سابقه اجرای برخی طرحهای مشابه در گذشته و نداشتن خروجی مطلوب آنها ضروری است.
وی با اشاره به اینکه نیازسنجی در آموزش و پرورش همواره ضروری است، اضافه کرد: تقویت هنرستانهای داخل استان و توجه به ظرفیتهای موجود و رشتههای مورد علاقه دانش آموزان هم باید لحاظ شود.
پرورش نیروهای ماهر در هنرستانها ضروری است
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه پرورش نیروهای ماهر در هنرستانها برای بخش صنعت ضروری است، یادآور شد: برخی واحدهای صنعتی که صادر کننده های استان نیز هستند اکنون با کمبود نیروهای کار ماهر و متخصص مواجه هستند که باید تربیت نیروی انسانی ماهر برای حوزههای مختلف از جمله صنعت توسط آموزش و پرورش در اولویت قرار گیرد.
در ادامه این جلسه مقرر شد تا شهرداری ارومیه در راستای محرومیت زدایی ۲۰ میلیارد ریال و بابت بدهی خود به آموزش و پرورش ۲۱ میلیارد ریال در اسرع وقت به این نهاد پرداخت کند.
مدیرکل آموزش و پرورش اذربایجان غربی هم در این جلسه با ارائه گزارشی از روند کاری شورای آموزش و پرورش در یکسال گذشته افزود: در یکسال گذشته پنج جلسه شورای آموزش و پرورش برگزار شده و ۹ مصوبه داشته که ۶ مورد اجرا شده ۲ مورد در دست اجراست و یک مورد اجرایی نشده است.
علی مطهری با بیان اینکه در مناطق آموزشی استان ۲۰ شورای آموزش و پرورش فعال است، تاکید کرد: دبیرخانه های برتر استان شامل شهرستانهای سلماس، خوی و ارومیه هستند که به ترتیب حایز رتبه های اول تا سوم شدهاند که قدردانی وزارتی از این شوراها انجام خواهد شد.
وی با اشاره به فعالیت شوراهای مناطق استان افزود: مصوبات این دبیرخانه ها متفاوت و بین ۲۰ تا ۵۰ مورد در هر منطقه متغیر است که علت اصلی برخی مصوبات محقق نشده مشکلات مالی و یا عدم همکاری دستگاههای مربوطه بوده است.