استاندار آذربایجان غربی: ۲۰ هزار بازمانده و تارک تحصیل داریم

ارومیه - ایرنا - استاندار و رییس شورای آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: ۲۰ هزار بازمانده و تارک از تحصیل در این استان وجود دارد که برنامه ریزی برای بازگشت آنان به چرخه تحصیل و آموزش ضروری است.

به گزارش ایرنا، محمدصادق معتمدیان شامگاه چهارشنبه در شورای آموزش و پرورش آذربایجان غربی که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، افزود: آموزش مطلوب و کیفی اساس توسعه هر منطقه است لذا آذربایجان غربی هم نیازمند افزایش سرانه فضای آموزشی برای کیفی شدن آموزش است.

وی با اشاره به اینکه برقراری عدالت منطقه‌ای و آموزشی در استان دارای اهمیت است، اظهار کرد: در شهر ارومیه مدارس سه شیفته داریم که برخی حتی به صورت کلاس‌های کانکسی اداره می‌شوند.

استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: ۳۰۰ هزار نفر در مناطق حاشیه‌ای این استان زندگی می‌کنند که وضعیت سرانه آموزشی نامطلوبی دارند و این موضوع نیازمند مدیریت است تا بحث عدالت آموزشی را در توزیع امکانات محقق کنیم.

رییس شورای آموزش و پرورش آذربایجان غربی اضافه کرد: راه اندازی نهضت مدرسه سازی در استان یک ضرورت است و با استفاده از تمام ظرفیتها در این راستا باد حرکت کرد.

وی با بیان اینکه تشکیل کارگروه ویژه برای ساماندهی سرانه فضای آموزشی استان ضروریست، یادآور شد: از ظرفیت خیرین در این زمینه استفاده خواهد شد.

آموزش و پرورش آذربایجان غربی ۶ هزار نفر کمبود نیرو دارد

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی هم در این شورا گفت: کمبود ۶ هزار نیروی انسانی در مجموعه آموزش و پرورش استان، موضوعی است که باید این کمبود به طرق مختلف تا آغاز سال تحصیلی جبران شود.
جواد جنگی با بیان اینکه از مهمترین مسایل آموزش و پرورش استان سرانه فضای ورزشی پایین است، افزود: سه سانتی‌متر اندازه فضای بسته ورزشی و ۱۲ سانتی‌متر فضای ورزشی باز در استان است که نسبت به میانگین کشوری بسیار ناچیز است.
وی با بیان اینکه ۱۲ اردوگاه فرهنگی و تربیتی و یک اردوگاه سطح ملی در استان آذربایجان غربی فعال است که باید ترمیم و تجهیز شوند، ادامه داد: سرانه فضای آموزشی استان ۴.۱ مترمربع برای هر دانش آموز است که نسبت به میانگین کشوری ۵.۲ مترمربع، پایین تر است.

۲۱ درصد مدارس آذربایجان غربی نا ایمن است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان غربی نیز در شورای آموزش و پرورش استان گفت: برغم تلاش‌ها و تکاپوی دولت برای رفع محرومیت این میراث نامیمون گذشته از چهره مدارس و فضاهای آموزشی آذربایجان غربی همچنان ۲۱ درصد مدارس استان نا ایمن هستند.

قهرمان رحمانی افزود: ۱۳۵ هزار دانش آموز در این مدارس تحصیل می‌کنند و ۱۷.۱ درصد این فضاها نیازمند مقاوم سازی و ۳.۸ درصد آنها نیاز به تخریب، بازسازی و نوسازی دارد.

طبق گفته‌های وی، در قالب مدارس سنگی با ملات ۲۹۳ کلاس وجود دارد و مدارس کانکسی ۳۲۰ مدرسه را شامل می‌شود که از این تعداد ۱۲۰ مدرسه دارای دانش آموزان بالای ۲۰ نفر هستند.

وی با بیان اینکه در این راستا در کشور طرحی از سال مالی ۱۴۰۱ آغاز شده است، ادامه داد: این طرح به نام شهید دانش آموز رضا پناهی اجرا می‌شود و شیوه نامه اجرایی آن نیز ابلاغ و اطلاعات لازم نیز جمع آوری و اجرای آن از امسال آغاز شده است.

وزیر آموزش و پرورش در سفری ۲ روزه و با هدف بازدید از روند اجرای پروژه مهر، افتتاح مجتمع بزرگ آموزشی، پرورشی و تفریحی بوتراب خوی، شرکت در شورای آموزش و پرورش آذربایجان غربی و بررسی مسایل و مشکلات آموزشی عصر چهارشنبه به این استان سفر کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha