به گزارش خبرنگار ایرنا استاندار مازندران با بیان این که مسوولان شهری استان از کنار چادرخوابی مسافران براحتی عبور نکنند گفت:شهرداران حداقل امکانات برای اسکان گردشگران داخلی را در تعطیلات نوروزی پیش رو فراهم کنند.
سید محمود حسینی افزود:مازندران به عنوان مقصد گردشگری باید همیشه زیرساخت های مناسب برای پذیرایی از گردشگران را داشته باشد و بشدت باید با سهل انکاری برخی مسوولان شهری در تامین امکان اسکان مسافران اقدام کنند .
این مطالب بخشی از سخنان استاندار مازندران در همایش پانزدهم اسفند پارسال در جمع شهرداران این استان است که در خصوص ممنوعیت چادرخوابی بیان کرد .
در ادامه این دستور و تاکید استاندار مازندران مجموعه اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان نیز وارد عمل شد . معاون این اداره کل در مصاحبه با خبرنگار ایرنا از هماهنگی با ادارات دارای ظرفیت اقامت موقت از جمله اوقاف و امور خیریه - ورزش و جوانان و آموزش و پرورش خبر داد و گفت : ظرفیت این ادارات در قالب سالن ورزشی - خوابگاه دانشجویی و مساجد برای این منظور بکار گرفته می شود.
اکنون و پس از ۱۶ روز از فعالیت ستاد اجرایی خدمات سفر در مازندران نیمی از اقامت مسافران ثبت شده در این استان در همین ظرفیت های تعبیه شده برای جلوگیری از چادرخوابی است .
بنا به اطلاعات ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران از ۱۶ اسفند پارسال تاکنون بیش از ۶ میلیون نفر شب اقامت در این استان ثبت شد که از این تعداد سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر شب اقامت در فضاهای اقامتی موقت تعبیه شده است .
ثبت بیش از ۶ میلیون اقامت مسافران نوروزی مازندران
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت : از۱۶اسفند ۱۴۰۱ تاکنون بیش از ۶میلیون و ۱۷۱هزار نفر شب اقامت مسافران در استان ثبت شده است.
مهران حسنی افزود: در همین حال سه میلیون و ۵۰۰هزار نفر شب اقامت مسافران مازندران در مراکز اقامتی که برای جلوگیری از چادرخوابی آنها درنظر گرفته شد سر کردند .
وی ادامه داد : با توجه به پیشبینی حضور پر تعداد مسافران در ایام نوروز در مازندران ظرفیت اماکن شهرداریهای استان برای اسکان مسافران استفاده شد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گفت : برای این منظور به شهرداریهایی که دارای مکان هایی با امکانات سرویس بهداشتی و حمام هستند اجازه داده شد تا مسافران در این فضاها اقدام به نصب چادر کنند.
حسنی گفت: علاوهبر بهرهگیری از این ظرفیت، ستاد اجرایی سفر نوروزی مازندران از دانشگاههای استان خواسته بود تا ظرفیت خوابگاههای خود را برای اقامت مسافران نوروزی قرار دهند و از این اقامتگاههای موجود بمنظور ظرفیت کمکی استفاده شده است.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری مازندران همچنین از اعلام ستاد اجرایی خدمات سفر نوروزی مازندران به ادارهکل ورزش و جوانان استان با هدف آمادگی برای استفاده از ظرفیت سالنهای ورزشی بهمنظور اقامت مسافران پیش از نوروز خبر داد و گفت :ازاماکن سرپوشیده همچون سالن های ورزشی برای اقامت کوتاه مدت مسافران استفاده شده است.
سرریز مسافران در بوم گردی ها
وی همچنین از سرریز مسافر در برخی مراکز اقامتی مازندران خبرداد و گفت : هم اکنون ظرفیت اقامت در تمامی واحدهای بوم گردی استان که حدود ۳۵۰ واحد است تکمیل شده است.
مازندران با یک میلیون و ۲۵۰هزار نفر ظرفیت اقامتگاههای رسمی در قالب هتل ، متل ، هتل آپارتمان ، مسافرخانه ، بومگردی برای خدمات رسانی به مسافران نوروزی پای کار است.
حسنی با اشاره به وجود حدود پنج هزار خانه مسافر در مازندران گفت : یک میلیون و ۹۵۵هزار نفر شب اقامت در این اماکن ثبت شد که یک سوم اقامت های نوروزی مازندران در این فضاها انجام شده است.
وی ادامه داد : میزان اقامت در خانه های مسافر و بوم گردی های مازندران در نوروز امسال به نسبت سالهای قبل بیشتر شده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران از برگزاری جلسه با حضور مسولان اداره کل ورزش و جوانان ، آموزش وپرورش ،اوقاف و امور خیریه استان بمنظور تقاضا برای افزایش ظرفیت های اقامتگاه مسافران نوروزی خبر داد .