به گزارش خبرنگار ایرنا، علیاصغر فراتی روز پنجشنبه در نشستِ حمیدرضا خان محمدی رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با جمعی از خیران مدرسهساز و گروههای جهادی در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان افزود: آموزش و پرورش استان سمنان یکهزار و ۲۷۰ ملک دارد که از این تعداد ۷۵۲ ملک دارای سند مالکیت است و بقیه املاک در سند مالکیت دچار اشکالاتی است.
وی با اشاره به قوانین مختلف مانند قوانین بودجهای از سال ۱۳۹۶ در زمینه تاکید بر مولدسازیِ اموال مازاد دستگاههای اجرایی، افزود: مولدسازی موجب ایجاد ارزش افزوده و افزایش سرمایه میشود.
وی بیان کرد: نشستهای تخصصی با مدیران آموزش و پرورش شهرستانهای استان سمنان به منظور تبیین طرح مولدسازی اموال مازاد آموزش و پرورش برگزار شده است.
فراتی تصریح کرد: سال های ۱۴۰۰ ، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در مجموع ۳۴ ملک آموزش و پرورش استان سمنان در راستای مصوبه مولدسازی و آیین نامه اجرایی آن پیش بینی و به وزارت آموزش پرورش معرفی شد که در مجموع این سه سال ۲ ملک فروخته شد و عواید آن هم صرف طرح های عمرانی و مدارس نیمه تمام با اولویت طرح های خیری شد.
فعالیت ۱۹ هنرستان در مناطق روستایی و عشایری استان سمنان
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان گفت: ۱۹ هنرستان در مناطق روستایی و عشایری با ۲۳ رشته تحصیلی با هدف توسعه متوازن و برقراری عدالت اجتماعی فعال است.
حسین رشیدی در این نشست افزود: قرارگاه جهادی آموزش و پرورش استان در کنار و همراه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس به دنبال توسعه عدالت اجتماعی در بخش آموزش است و تاکنون ۱۵هزار و ۹۳۶ نفرساعت جلسه قرارگاه جهادی در زمینه مدرسهسازی در استان سمنان برگزار شد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان ادامه داد: ۸۷۲ نیروی جهادی در قالب قرارگاه جهادی آموزش و پرورش استان سمنان همکاری دارند.
وی یادآور شد: ۵۲۰ میلیون تومان در زمینه خدمات پزشکی، ۵۵۰ میلیون تومان در زمینه خدمات ورزشی، ۴۵۰ میلیون تومان در زمینه تقویت بنیه علمی و تهیه بستههای آموزش و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در زمینه تهیه بسته غذایی قرارگاه جهادی آموزش و پرورش استان سمنان کمک شده است.
وی افزود: ارایه خدمات پرورشی و تلاش در زمینه جهاد تبیین با خدمت رسانی در زمینه مشاوره تحصیلی و مذهبی از دیگر اقدامات قرارگاه جهادی آموزش و پرورش استان سمنان است.
رشیدی تصریح کرد: پوشش تحصیلی استان سمنان از میانگین کشوری بالاتر است و این نشان از تلاشها در آموزش و پرورش استان است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان گفت: قرارگاه جهادی آموزش و پرورش استان سمنان در مجموع ۶میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان گروه جهادی استان برای خدمت رسانی در مدارس اختصاص دادند.
حضور در گلزار شهدای گمنام، دیدار با استاندار، دیدار با نماینده ولی فقیه در استانو امام جمعه سمنان، دیدار با خیران مدرسهساز، دیدار با خانواده شهید عباس دانشگر، بازدید از طرحهای آموزشی، ورزشی و پرورشی، بخشی از برنامههای سفر یک روزه رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس به استان سمنان است.
استان سمنان حدود ۱۳۰ هزار دانش آموز در یکهزار واحد آموزشی دارد.