بجنورد- ایرنا- استاندار خراسان شمالی گفت: خیران سلامت در راستای ارتقای شاخص های بهداشتی و درمانی استان برای تامین تجهیزات پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد مشارکت کنند.

به گزارش ایرنا، محمدرضا حسین نژاد روز چهارشنبه در نشست خیران سلامت خراسان شمالی اظهار کرد: مجوز تاسیس دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد با همکاری نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی و مدیران استانی سال گذشته صادر شد اما راه اندازی و جذب دانشجو در این رشته نیازمند تجهیزاتی است که باید خیران مشارکت کنند.

وی افزود: بی تردید جذب دانشجوی رشته پزشکی و افزایش ظرفیت در این رشته نیاز ضروری خراسان شمالی در حوزه سلامت است که این امر با راه اندازی دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد تا حدودی محقق می شود.

حسین نژاد با تاکید بر ارتقای شاخص های سلامت در استان، گفت: گرچه دولت وظیفه تامین امنیت و سلامت جامعه را برعهده دارد اما خیران نیز ثابت کردند که همواره نقش موثری در ارتقای شاخص های سلامت دارند.

وی افزود: خیران خراسان شمالی از ابتدای شکل گیری این استان همواره مشارکت گسترده ای در مدرسه سازی و مراکز درمانی داشتند و نیاز است که بار دیگر در تامین تجهیزات پزشکی دانشگاه آزاد بجنورد ورود کنند.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی تصریح کرد: برای بهره گیری از ظرفیت خیران باید لیستی از تجهیزات پزشکی مورد نیاز دانشکده پزشکی تهیه شود تا آنها برای کمک مشارکت کنند.

نقش بی بدیل خیران در محرومیت زدایی

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه نیز در این نشست گفت: نقش خیران و نیکوکاران محرومیت زدایی و ارتقای شاخص های گوناگون بویژه سلامت در کشور بی بدیل است.

حجت الاسلام و المسلمین رضا نوری افزود: نیکوکاران همواره در کشور منشا خیر و برکت و با محرومیت زدایی ها مایه امید آفرینی بوده اند.

وی با ابراز خرسندی از تلاش‌های صورت گرفته مجمع خیرین سلامت خراسان شمالی گفت: خراسان شمالی از استان هایی است که همواره کمبودهایی در حوزه بهداشت و درمان بویژه نیروهای پزشکی دارد بنابراین افزایش ظرفیت ها و جذب دانشجو در این رشته می تواند کمک شایانی در این حوزه داشته باشد.

حجت الاسلام نوری افزود: اخذ موافقت نامه اصولی برای دانشگاه آزاد بجنورد ظرفیتی است که نباید به سادگی از کنار آن بگذریم بلکه باید خیران در تامین تجهیزات آن مشارکت کنند تا در سال تحصیلی آینده بتوانیم در این رشته دانشجو جذب کنیم.

پیش از این رییس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی گفته بود، موافقت های لازم برای ایجاد دانشکده پزشکی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کسب شده است و برنامه ریزی ها برای تامین امکانات و تجهیزات این دانشکده در حال انجام است.

حدود ۱۰ هزار و ۳۵۰ نفر در واحد دانشگاه های آزاد خراسان شمالی در ۱۶۰ رشته دوره دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی مشغول به تحصیل هستند.

دانشکده های این واحد آموزشی شامل دانشکده فنی و مهندسی، علوم پایه و انسانی، دانشکده پرستاری و مامایی و دانشکده مهارت و کارآفرینی است.

۲۸ هزار دانشجو دختر و پسر در ۳۳ مرکز شامل دانشگاه‌های دولتی، آزاد، غیر انتفاعی، پیام نور، فنی و حرفه ای، جامع علمی و کاربردی و فرهنگیان تحصیل می کنند.

از مجموع زیر نظام های آموزش عالی این استان چهار دانشگاه دولتی، چهار واحد آزاد اسلامی، پنج مرکز فنی و حرفه ای، هفت مرکز علمی و کاربردی، سه مرکز وابسته به دستگاه های اجرایی، هشت واحد پیام نور و ۲ موسسه غیر انتفاعی هم اینک جذب دانشجو دارند.