غلامرضا کاظمی روز چهارشنبه در حاشیه نشست خیران سلامت خراسان شمالی به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سال گذشته موافقت نامه اصولی ایجاد رشته پزشکی در دانشگاه آزاد بجنورد با پیگیری های مدیران استانی و نمایندگان مجلس اخذ شد اما جذب دانشجو در این مرکز نیازمند زیرساخت هایی است.
وی افزود: دانشکده پزشکی به لحاظ فضای فیزیکی کمبودی ندارد و تنها کاستی هایی در حوزه تجهیزات وجود دارد که براساس برآوردهای مالی تامین آن نیازمند ۱۵ میلیارد تومان است.
کاظمی تصریح کرد: راه اندازی رشته پزشکی در این دانشگاه نیازمند آزمایشگاه مجهز، سردخانه برای تشریح جسد و دیگر تجهیزات پزشکی همچون دستگاه الکتروکاردیوگرافی، مولاژ و اسپیرومتری است که نیاز به مشارکت خیران سلامت است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی خراسانشمالی گفت: رشته های پرستاری، مامایی و رشته های مرتبط با دامپزشکی در این دانشگاه دانشجو پذیرش می کنند که رشته پزشکی حرفه ای به آن افزوده خواهد شد و با راه اندازی رشته پزشکی برای اخذ مجوز رشته های دندانپزشکی و داروسازی نیز اقدام خواهد شد.
کاظمی یادآور شد: دانشگاه آزاد استان ۲۰۰ هزار هکتار زمین در اختیار دارد که ۱۰۰ هزار متر مربع آن فضای ساختمانی، آموزشی، کتابخانه، خوابگاه، کارگاه و اداری است.
وی تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در استان را حدود ۱۰ هزار و ۳۵۰ نفر ذکر کرد و افزود: از مجموع این تعداد هفت هزار دانشجو در مرکز بجنورد تحصیل می کنند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: این دانشجویان در ۱۶۰ رشته دوره دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی مشغول به تحصیل هستند و اینک تلاش می شود تا تعداد رشته های دوره دکتری را به ۱۱ رشته افزایش یابد.
۲۸ هزار دانشجو دختر و پسر در ۳۳ مرکز شامل دانشگاههای دولتی، آزاد، غیر انتفاعی، پیام نور، فنی و حرفه ای، جامع علمی و کاربردی و فرهنگیان تحصیل می کنند.
از مجموع زیر نظام های آموزش عالی این استان چهار دانشگاه دولتی، چهار واحد آزاد اسلامی، پنج مرکز فنی و حرفه ای، هفت مرکز علمی و کاربردی، سه مرکز وابسته به دستگاه های اجرایی، هشت واحد پیام نور و ۲ موسسه غیر انتفاعی هم اینک جذب دانشجو دارند.
نظر شما