به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد جلال روز سه شنبه در کارگروه گندم، آرد و نان استان زنجان، افزود: تلاش ما در فرآیند هوشمندسازی یارانه آرد و نان این است که نانوایان درستکار تقویت و متخلفان شناسایی شوند.
وی اظهار کرد: برخی تصور می کنند اگر واحد متخلفان پلمپ شود در عرضه نان اخلال ایجاد می شود، درحالیکه این اختیار به استان ها داده شده تا سهیمه نانوایی های متخلف تعطیل شده را به دیگر نانوایی ها تخصیص دهند، از این رو تعطیلی نانوایی های متخلف هیچ تاثیری در کاهش سهمیه استان ها ندارد.
جلال خاطرنشان کرد: تخصیص سهمیه آرد و عرضه پایدار نان در استان ها مورد توجه جدی است و در این خصوص مشکل و کاستی وجود ندارد.
مشاور وزیر اقتصاد گفت: با اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان اتفاقات خوبی افتاده است و نتایج مثبت آن به تدریج از طریق رسانه ها منعکس می شود.
جلال در بخش دیگری از سخنان خود به مسائل و مشکلات مطرح شده در خصوص هوشمندسازی یارانه آرد و نان در استان زنجان اشاره کرد و گفت: مبنای تخصیص سهمیه آرد به هر شهر و استان، میزان مصرف ساکنان آنها است و تخصیص آردهای مناسبتی که در مقاطعی از سال مثل تعطیلات انجام می شود، از طریق شرکت بازرگانی دولتی صورت می گیرد.
وی همچنین به موضوع تراکنش های با رقم بالا در کارتخوان نانوایی ها اشاره کرد و افزود: هر خریدار عمده نان باید در سامانه به عنوان کسب و کار ثبت شود، در این صورت امکان فروش نان با تراکنش های بالا میسر است، در غیر این صورت چنین تراکنش هایی به عنوان تراکنش غیر متعارف شناسایی می شود.
جلال ادامه داد: مصرف نان واحدهای کشاورزی که در ایامی از سال به دلیل حضور کارگران افزایش می یابد، همچنین بیمارستان ها و هیات های مذهبی باید به عنوان کسب و کار در سامانه ثبت شوند تا در تراکنش های آنها در کارتخوان نانوایی ها، فروش غیرمتعارف شناسایی نشود.