به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حسین زاده روز شنبه در نخستین نشست شورای سیاستگزاری سی و سومین جشنواره تئاتر فجر در خراسان رضوی با تاکید بر قابلیتها و فعالیت بالای گروه های تئاتر شهرستانهای استان افزود: همواره تئاتر شهرستانها در برگزاری جشنواره تئاتر استان نقش محوری داشته است به همین منظور باید حوزه آموزشی گروه های تئاتر شهرستانی تقویت شود.
وی با اشاره به لزوم همفکری و جلب مشارکتهای مردمی و سایر دستگاه های فرهنگی در برپایی سی و سومین جشنواره تئاتر فجر بیان کرد: امیدواریم جشنواره امسال با بسیج همه امکانات و ظرفیتهای هنرمندان تئاتر استان برگزار شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: لازم است با پشتیبانی معاونت هنری این اداره کل و استفاده از ظرفیت پیشکسوتان و اساتید استان در شهرستانها، کارهای نمایشی گروه های هنرمندان تئاتر شهرستانی در مرحله تولید و تمرین تقویت شود، کارشناسان تئاتر به شهرستان اعزام شده و ضمن تبادل اطلاعات تجربه، از ظرفیت اساتید تئاتر در شهرستانها نیز بهره گیرند.
محمد جهان پا دبیر سی و دومین جشنواره تئاتر استان خراسان رضوی در این نشست به بیان نقاط ضعف و قوت جشنواره پارسال پرداخت و فضای اجتماعی و تاثیرگذاری این جشنواره را تشریح کرد.
وی امسال نیز به عنوان دبیر سی و سومین جشنواره تئاتر استان خراسان رضوی انتخاب شده است.
در این نشست سه نفر از پیشکسوتان تئاتر خراسان رضوی، معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، رییس انجمن نمایش استان نیز حضور داشتند و نظرات خود برای ارتقای کیفی و کمی سی و سومین جشنواره تئاتر استان اعلام کردند.
به گزارش ایرنا، در سی و دومین جشنواره استانی تئاتر فجر در خراسان رضوی ۱۱ اثر از گروههای نمایشی شهرهای مشهد، سبزوار، تربتحیدریه، خواف، قوچان و طرقبه شاندیز در مشهد شرکت کردند که از میان آنها ۲ گروه نمایشی برای شرکت در جشنواره بین المللی تئاتر فجر انتخاب شدند.
۴۳ گروه تئاتر ثبت شده در استان وجود دارد، برخی گروه های نمایشی نیز در سامانه مربوطه ثبت نشده است اما فعال هستند و در زمانهای خاص، نمایش تولید می کنند. از مجموعه فعالان تئاتر در خراسان رضوی ۹۹۰ نفر عضو صندوق اعتباری هنر هستند.