محمد جهان پا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بعد از مشهد با ۳۷ اثر، شهرستانهای تربت حیدریه و سبزوار هر کدام با ۶ اثر بیشترین سهم از آثار ارسال شده به سی و سومین جشنواره استانی تئاتر خراسان رضوی داشته اند.
وی اضافه کرد: هیات داوران بخش نخست سی و سومین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی متشکل از "جواد اشکذری"، "رضا حسن زاده" و "مصطفی یوسف زاده" بررسی آثار ارسال شده به این جشنواره را از روز سه شنبه هفته گذشته در دست انجام دارند و بازبینی آثار را با رفتن به شهرستانهای مختلف از روز دوشنبه هفته جاری آغاز می کنند.
دبیر سی و سومین جشنواره استانی تئاتر خراسان رضوی گفت: بازبینی آثار ارسال شده به این جشنواره توسط هیات بازبین تا پایان هفته نخست آبان ماه به اتمام می رسد، مراسم پایانی سی و سومین جشنواره استانی تئاتر خراسان رضوی ۲۰ آبان ماه برگزار خواهد شد و یک نفر از اعضای هیات داوران آن از هنرمندان تهران است.
جهان پا به تفاوت های این دوره از جشنواره تئاتر خراسان رضوی با دوره های قبل پرداخت و افزود: امسال بعد از ۱۵ سال بخش تئاتر خیابانی نیز به جشنواره اضافه شده است، از سوی دیگر حضور نیروهای جوان در این دوره از جشنواره از مزیتهای آن به شمار می رود به ویژه این که شاهد پدیده های نوظهوری از قشر جوان در عرصه تئاتر استان هستیم ضمن این که برخی از پیشکسوتان تئاتر استان که سالها دور از تئاتر بودند نیز در این جشنواره شرکت کرده اند که به جذابیت این رویداد می افزاید.
به گزارش ایرنا، پارسال در سی و دومین جشنواره استانی تئاتر فجر در خراسان رضوی ۱۱ اثر از گروههای نمایشی شهرهای مشهد، سبزوار، تربتحیدریه، خواف، قوچان و طرقبه - شاندیز در مشهد شرکت کردند که از میان آنها ۲ گروه نمایشی برای شرکت در جشنواره بین المللی تئاتر فجر انتخاب شدند.
۴۳ گروه تئاتر ثبت شده در استان وجود دارد و برخی گروه های نمایشی نیز در سامانه مربوطه ثبت نشده است اما فعال هستند و در زمانهای خاص، نمایش تولید می کنند. از مجموعه فعالان تئاتر در خراسان رضوی ۹۹۰ نفر عضو صندوق اعتباری هنر هستند.
نظر شما