ارومیه - ایرنا - یکشنبه‌های تولید محوری برای بازدید از کارخانه‌های صنعتی استان آذربایجان‌غربی است تا ضمن بازدید، مدیران از واحدهای صنعتی، حلال مشکلات و موانع اداری آنها باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ۷۴مین یکشنبه هم از راه رسید، یکشنبه‌هایی که استاندار آذربایجان‌ غربی با ایده‌ خودش روزی را مختص تولیدکنندگان استان تعیین کرد تا به همگان ثابت کند این استان در کنار کشاورزی دارای صنایع تولیدی بسیاری است که سهم بزرگی در زمینه صادرات هم دارند.

استان آذربایجان غربی با وجود معروفیت به استان کشاورزی اما در زمینه صنعت تولید و گردشگری نیز حرفی برای گفتن دارد اما توجه جدی بدان نشده بود که با این ابتکار ضمن توجه عمده مدیران به تولیدی‌ها، رسانه‌ها نیز همزمان با روز یکشنبه به سراغ تولیدکنندگان می‌روند تا با شنیدن دغدغه‌های کارخانه‌داران، مدیران را به چالش بکشند.

۷۰ درصد مصوبات یکشنبه‌های تولید اجرایی شده است

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی، تا امروز از ۱۶۷ واحد تولیدی و صنعتی و گردشگری بازدید شده و با تمام توان درصدد رفع مشکلات آنان هستیم.

جواد کرمی به خبرنگار ایرنا گفت: در قالب یکشنبه‌های تولید تاکنون ۳۹۶ مصوبه ثبت شده که با پیگیری آنها توانستیم ۷۰ درصد این مصوبات را اجرایی کنیم و به عبارتی بار بزرگی از دوش صنعت استان در حال برداشته شدن است.

وی اظهار کرد: باقی مانده مصوبات نیز در حال پیگیری است تا با تمام قدرت موانع را از پیش روی صنعت استان برداریم.

یکشنبه این هفته میزبان سیمان و ساندیس

محمد صادق معتمدیان همزمان با پویش یکشنبه‌های حمایت از تولید از کارخانه سیمان در ‌رشکان و کارخانه پاکدیس تولید کننده برندهای آبمیوه ساندیس بازدید کرد.

در جریان این بازدید مشکلات این واحدهای صنعتی با ادارات مختلف از جمله راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، صمت، منابع طبیعی، بانک‌ها، شرکت‌های آب و برق منطقه‌ای بررسی شد.

معتمدیان در بازدید از کارخانه سیمان ضمن شنیدن دغدغه‌های کارگران و مدیران این شرکت مبنی بر ایجاد ایستگاه قطار، ساختمسکن و ساخت دور برگردان در مسیر جاده‌ای این کارخانه دستور ‌بررسی و پیگیری موضوع داد.

صادرات ۱۵۰ هزار تن سیمان در سه ماه اخیر

مدیر عامل کارخانه سیمان رشکان با بیان اینکه این تولیدی ظرفیت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن در سال را دارد افزود: محصولات خود را به ارمنستان، ترکیه و عراق صادر می‌کنیم.

کوروش ظفری در حاشیه بازدید استاندار آذربایجان غربی به خبرنگار ایرنا گفت: ۵۲۰ نفر در این کارخانه مشغول به فعالیت هستند و با تمام توان و مدیریت تولید توانسته‌ایم در سه ماه اول سال ۱۵۰هزار تن سیمان صادر کنیم.

وی یکی از دغدغه‌های خود را خدمات شرکت گاز دانست و اظهار کرد: مشکل قطعی گاز در ایام زمستان باعث شد تا به استفاده از مازوت روی بیاوریم.

ظفری با تامید بر لزوم رشد محدوده برداشت از معادن گفت: خواستار استفاده با محدوده بیشتری از معدن گچ هستیم که در صورت موافقت سهم بزرگی در رشد تولید استانی دارد.

وی از استاندار آذربایجان‌غربی خواست تا در خصوص باربری ریلی با ایجاد ایستگاه قطار، اعطای زمین در جهت ساخت مسکن برای کارگران و ساخت دور برگردان جاده‌ای همیار کارخانه سیمان باشد.

استاندار آذربایجان غربی دستور بررسی، پیگیری و احداث با همکاری تمام واحدها را صادر کرد.

معتمدیان سپس به شرکت پاکدیس رفت تا دغدغه‌های تولید کننده آبمیوه، الکل و کنسانتره را بشنود.

کارخانه‌ای که ۲۵۰ میلیون لیتر آبمیوه در سال تولید می‌کند

مدیر عامل شرکت پاکدیس در جریان بازدید استاندار آذربایجان‌غربی گفت: این تولیدی، بزرگترین واحد تولید پوره و کنسانتره شمال غرب کشور است که ضمن صادرات برای کشورهای همسایه، تمامی استان‌ها را پوشش می‌دهد.

ناصر صمدی به خبرنگار ایرنا گفت: به طور میانگین با داشتن ۶۰۰ نفر از کارکنان میزان ۲۵۰ میلیون لیتر در سال تولید آبمیوه داریم.

وی تاکید کرد: این کارخانه به صورت سهامی عام است و در مساحت ۲۸۰ هزار مترمربع با زیربنا ۴۵ هزار متر مربع به صورت متداول در حال تولید محصولات خود و ارائه خدمت به جامعه ایرانی است.

وی یکی از دغدغه های روز خود را توسعه و ساخت سالن تولید و انبار دانست و گفت: در صورت مساعدت استاندار و صدور پروانه‌های لازم، توان رشد ظرفیت تولید در استان را داریم.

صمدی ادامه داد: تامین مواد پلی اتیلن برای تولید پت و نیاز به برق بیشتر برای طرح توسعه‌ای از نیازهای امروز این شرکت تولیدی است.

به گزارش ایرنا، شرکت پاکدیس به منظور بهره‌برداری از محصولات کشاورزی منطقه از جمله انگور سفید و قرمز، سیب، آلبالو، گلابی، هلو، زردآلو، آلو، انار و گوجه فرنگی و استفاده از ملاس چغندر قند تولیدی کارخانجات قند (برای تولید الکل) در سال ١٣٤٩ تاسیس شده و اولین تولید کننده آب میوه در بسته بندی های دوی پک، قوطی CAN، کنسانتره و پوره و رب گوجه فرنگی در ایران است.

همچنین واحد الکل سازی این شرکت، الکل طبی ٩٦ درصد و الکل صنعتی ٩٠ درصد تولید می کند.

آذربایجان غربی در مسیر رشد صنعتی است

استاندار آذربایجان‌غربی در دیدار امروز از صنعتگران استانی با تاکید بر روند رو به رشد وضعیت تولیدی‌های استان گفت: دولت سیزدهم برنامه‌ای مدون برای صنعت گران دارد و از این رو در یکشنبه‌های تولید با بازدید از کارخانه‌های کوچک و بزرگ درصدد رفع موانع و حل مشکلات آنان هستیم.

وی با اشاره به بازدید امروز خود از تولیدی‌های استانی ادامه داد: به همراه مدیران دستگاه‌های اجرایی از دو واحد تولیدی مرکز استان بازدید کردیم و درر این راستا مصوبات خوبی ثبت شد.

معتمدیان افزود: این مصوبات در راستای رفع موانع و حل مشکلات شرکت‌های اقتصادی و تولیدی است که برخی از آنان نیاز به سرمایهثابت و سرمایه در گردش هستند که با همکاری بانک‌ها درصدد برقراری این ارتباط برای حمایت تمام قد از آنان هستیم.

به گزارش ایرنا، استاندار آذربایجان‌غربی امروز در ۷۴ مین یکشنبه تولید از شرکت پاکدیس و کارخانه سیمان رشکان بازدید کرد.