به گزارش خبرنگار ایرنا ، امید نسیمی روز یکشنبه در بازدید از سامانههای هوشمند محور اردبیل - سرچم، با بیان اینکه در این مدت چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تردد در مبادی ورودی و خروجی استان ثبت شد، گفت: امسال در این مدت حدود چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تردد در مبادی ورودی و خروجی استان به ثبت رسید که در مقایسه با مدت مشابه پارسال هشت درصد افزایش داشته است.
وی افزود: از این تعداد تردد در مبادی ورودی و خروجی استان ۲ میلیون و ۲۸۳ هزار و ۵۵۴ تردد در مبادی ورودی و ۲ میلیون و ۱۴۵ هزار و ۱۷۶ تردد در مبادی خروجی استان به ثبت رسید.
وی اظهار کرد: در این مدت سه میلیون و ۷۴۸ هزار و ۶۸۵ تردد در محور اردبیل - آستارا و بالعکس ، سه میلیون و ۱۰۷ هزار و ۲۸۵ تردد در محور اردبیل - نیر و بالعکس و ۲ میلیون و ۳۲۲ هزار و ۷۱۹ تردد نیز در محور اردبیل -مغان و بالعکس ثبت شده است.
رئیس مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل بیان کرد: در سه ماه نخست سال جاری محور اردبیل - آستارا، اردبیل - نیر و اردبیل - مغان به ترتیب پرترددترین محورهای مواصلاتی استان بود.
نسیمی هوشمندسازی جادههای استان را یکی از اولویتهای راهداری برشمرد و اضافه کرد: ۷۴ سامانه ترددشمار، ۴۱ دوربین نظارت تصویری، ۶۶ سامانه ثبت تخلفات رانندگی، ۲ سامانه توزین حین حرکت و سه تابلو پیام متغیر در راههای ارتباطی استان اردبیل فعال است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه استان اردبیل مقصد گردشگری مسافران از جای جای کشور است در همه محورهای استان شاهد ترافیک و رشد تردد بودیم.
وی با تقدیر از فعالیت شبانهروزی کارشناسان مرکز مدیریت راههای استان اردبیل گفت: مردم و مسافران قبل از سفر جهت اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی استان با سامانه ۱۴۱ راهداری تماس گرفته و هرگونه انتقاد و شکایت خود را نیز جهت بررسی اطلاع دهند.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جاذبههای گردشگرپذیر متنوع در شمال ایران واقع شده و یکی از مقاصد اصلی گردشگران است.