به گزارش ایرنا مسعود صالحی روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی تعلیم و تربیت در محل این اداره کل بیان کرد: بانک اطلاعاتی که از این چهار دستگاه تهیه میشود میتواند در راهبرد اهداف آموزشی استان بسیار اثرگذار باشد.
وی افزود: پیشنهاد میشود تفاهم نامهای بین این چهار دستگاه برای اقداماتی همچون تبادل نیرو و آموزش انجام شود.
صالحی اظهار کرد: تقویت ارتباط بین این چهار دستگاه باعث میشود در انجام برخی امور همچون فعالیتهای فرهنگی، آموزشی، رفاهی و تبادل نیرو در استان اقدامات موثری انجام شود.
مدیر امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان خوزستان افزود: ارتباط بیشتر بین این چهار دستگاه با انعقاد تفاهم نامه میتواند تاثیر مثبتی در انجام برنامهها و توانمند کردن سیستم آموزشی استان داشته باشد.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان نیز گفت: یکی از مهمترین راهبردهای پیش روی مجموعه تعلیم و تربیت استان شناسایی چالشها و مشکلات پیش رو در این بخش است.
مسعود حمیدی نژاد بیان کرد: مدیران اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان خوزستان هر ۲ هفته یک بار گردهم میآیند تا با هم افزایی و همفکری برای پیشبرد اهداف مجموعه تعلیم و تربیت استان گام بردارند.
وی با اشاره به ضرورت توجه به اصل مشارکت و همکاری اثربخش در تحقق برنامههای آموزشی استان افزود: ارتقای شاخصهای کیفی آموزش و پرورش استان بدون حضور فعال و اثربخش ادارات حوزه تعلیم و تربیت ناممکن است.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: طبق دستور وزارت آموزش و پرورش دستگاههای مرتبط باید تعلیم و تربیت باید برنامهها و طرحهای خود را حول محور سند تحول بنیادین انجام دهند.
جمعیت فرهنگی خوزستان ۶۷ هزار نفر است که وظیفه آموزش یک میلیون و یکصد هزار دانش آموزان را برعهده دارند.