حسین افشاری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این منابع منابع نیز در کمیته برنامه ریزی شهرستان و با حضور همه دستگاه های مختلف اجرایی و به فراخور اولویت ها وضرورت های شهرستانی نیز توزیع شد.
وی تصریح کرد: یکی از نیازهای ضروری مردم و شهورندان در سطح شهرستان تویسرکان موضوع تامین آب آشامیدنی است که البته ممشکل اصلی در یان راستا بیش از آنکه کمبود اعتبار و بودجه باشد ناشی از کاهش شدید منابع ابی ظرف سالیان متمادی و بروز خشکسالی ها و برداشت های بی رویه از سفره های زیرزمینی است.
وی تصریح کرد: ما به همین نسبت و نیاز ضروری شهرستان و با جابه جایی ردیف های اعتباری تا حدودی اولویت نخست را روی پروژه های مربوط به حوزه آبرسانی به ویژه در روستاها متمرکز کردیم.
فرماندار تویسرکان گفت: در همین راستا علاوه بر میزان اعتبار استانی مبلغ ۴۰ میلیارد ریال نیز از سایر سرفصل ها و منابع دیگر در سطح ملی به حوزه آبرسانی در روستاها اضافه کردیم.
وی یادآور شد: هم اینک و به دلایل کمبود شدید منابع آبی حدود ۴۳ روستای این شهرستان با تنش آبی مواجه هستند که البته با تلاش استاندار همدان و با محوریت قرارگاه امام حسن مجتبی ع آبرسانی و رفع مشکل آبی در ۵۳ روستای این شهرستان با جدیت در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه هم اینک بیش از ۳۷ هزار میلیارد ریال طرح های مهم اقتصادی و با کمک بخش خصوصی دراین منطقه در دست اجرا است گفت: یکی از مهمترین ملاک ارزیابی مدیران جذب اعتبارات ملی و از سایر ردیف های اعتباری است که در این راستا شهرستان تویسرکان خوب عمل کرده است.