به گزارش ایرنا، یعقوب دادعلیزاده روز شنبه در آیین تودیع و معارفه مدیر راهداری و حمل و نقل جادهای بشاگرد افزود: این شهرستان دارای ۱۶۴۶ کیلومتر راه روستایی بوده که تا قبل از این دولت تنها ۱۱۰ کیلومتر آن آسفالت شده بود.
وی ادامه داد: حدود ۱۴۰۰ کیلومتر دیگر خاکی و در حد بازگشایی سطحی است که توسط اشخاص، کمیته امداد امام خمینی (ره) چ، جهاد سازندگی، راهداری و حمل و نقل جادهای بازگشایی شده که با هر بارندگی خراب میشود.
فرماندار بشاگرد اضافه کرد: ۶۰ درصد اعتبارات شهرستان بشاگرد به حوزه راهداری اختصاص دارد که اگر طرحهای این بخش یک روز با تأخیر مواجه شود منابع مالی از بین میرود و مردم انجام درست کار را از ما مطالبه میکنند.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشکلهای بشاگرد حمل و نقل مسافر و بار است که باید در نشستی موضوع پیگیری و حل شود.
دادعلیزاده گفت: راه یکی از مصائب ما بوده که بدون آن زندگی مردم هم سخت و هم گران شده است و به خاطر همین مسائل هزینه زندگی در روستاهای شهرستان بالاست.
دادعلیزاده تصریح کرد: مردم برای تهیه کپسول گاز و آرد باید چند برابر هزینه کنند و برای رسیدن به مراکز درمانی مشکل دارند.
وی اشاره کرد: خدا نکند کسی دچار عقرب گزیدگی شود که با مصائب بسیاری باید به مرکز درمانی رسانده شود تا جانش حفظ شود. ماشین آلات راهسازی همیشه باید در بشاگرد آماده خدمت باشند.
شهرستان بشاگرد دارای اقلیم کوهستانی بوده که به علت شرایط جغرافیایی از سامانههای بارشی به خصوص در فصل تابستان از سامانه فصلی مونسون اقیانوس هند متأثر میشود.
این بارشها مسیرهای روستایی بشاگرد را تخت تاثیر قرار داده و تخریب میکند و به علت محروم بودن منطقه، اهالی روستاها در زمان نیاز ساعتها باید مسیرها را برای دسترسی به مراکز درمانی و سایر مناطق شهرستان با پای پیاده یا موتور سیکلت بپیمایند و یکی از مخاطرههای این شهرستان، خطر عقرب گزیدگی است.
براساس اطلاعات منتشره، طرح ارتقای بشاگرد از بخش به شهرستان به منظور افزایش شاخصه های توسعه شهرستان در اواخر دهه هشتاد پیشنهاد و مورد موافقت دولت قرار گرفت.
بشاگرد در ۱۵۰ کیلومتری جاسک، ۳۰۰ کیلومتری شرق بندرعباس، نماد محرومیت در کشور شناخته میشده و یکی از مناطق دورافتاده و کم برخوردار است.
بشاگرد در آن زمان دارای ۴۰ هزار نفر جمعیت و بوده که یشتر افراد آن تحت پوشش کمیته امداد قرار داشتند.
شهرستان بشاگرد بینِ استانهای هرمزگان و کرمان و سیستان و بلوچستان محصور بوده و با مساحت ۹ هزار و ۲۰۰ کیلومتر مربع و در فاصله ۲۶۰ کیلومتری مرکز استان قرار دارد و شامل ۲ شهر ( گوهران و سردشت) و سه بخش (مرکزی- گوهران –گافر و پارمون) بوده که براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ دارای حدود ۴۵ هزار نفر جمعیت است.