سعید کساییان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همه افرادی که بیش از یکسال از تزریق نوبت قبلی واکسن کووید۱۹ آنها گذشته است، توصیه می شود یک نوبت واکسن دریافت کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان بیان کرد: ضرورت دارد تمامی افراد به ویژه بیماران خاص و افراد مبتلا به سرطان و سالمندان در تزریق نوبت یادآور واکسن کرونا اهتمام ورزند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان تصریح کرد: با تزریق واکسن امکان ابتلا به کرونا همچنان وجود دارد، اما احتمال ابتلا و عوارض بیماری در افراد واکسینه شده، بسیار کمتر از افرادی است که واکسن تزریق نکردند.
کساییان ابراز کرد: چهار نفر از روزهای پیش در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تست مثبت کرونا بستری هستند و این موضوع زنگ خطر اوجگیری کرونا است و باید مراقب بود.
وی اظهار کرد: طبق گفته پزشکان و متخصصان، روند تعداد افرادی که با علائم کرونا به پزشک مراجعه میکنند و یا مراجعه افراد مشکوک مبتلا به کرونا به مراکز درمانی زیر نظر این دانشگاه، افزایشی است.
وی افزود: هر سرماخوردگی کرونا تلقی میشود و تب، آبریزش بینی، کم اشتهایی، بیحالی و گلودرد، از علائم این بیماری به شمار میرود و هر فردی که ۲ علامت با هم داشته باشد مشکوک به کرونا است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، شهرستانهای سمنان، مهدیشهر، دامغان، سرخه، آرادان و گرمسار جزو مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان است.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که بیش از ۴۸۰ هزار نفر در شهرستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان (شهرستانهای سمنان، دامغان، گرمسار، مهدیشهر، آرادان و سرخه) ساکن هستند.