طیب جعفری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی ۶ ماهه اول امسال با وجود افزایش تعداد کارگاه ها با اجرای پروژه های نهضت ملی مسکن در سطح استان، شاهد آمار کاهشی بودیم که این موضوع ناشی از بیشتر شدن نظارت همچنین احساس مسوولیت بیشتر کارفرمایان در اجرای ضوابط ایمنی است.
وی خاطرنشان کرد: حوادث شغلی به هر شکل برای کارگر، کارفرما و جامعه زیانهای اقتصادی بسیاری در بر دارد که هزینههای درمانی، خسارت ناشی از توقف کار به دلیل حادثه و خسارات پرداختی در صورت از کارافتادگی کارگر از جمله آنها به شمار می رود از این رو رعایت ضوابط برای کاهش حوادث، امری حیاتی است.
جعفری ادامه داد: به طور میانگین سالانه حدود ۱۰ حادثه کار منجر به فوت در استان اتفاق می افتد که امسال به رغم اجرای طرح نهضت ملی مسکن و افزایش قابل توجه کارگاههای ساختمانی در این پروژه ها، تعداد جانباختگان حوادث کار در استان افزایش نداشته است.
جعفری با بیان اینکه بازرسی ها از واحدهای تولیدی و کارگاهها به منظور کمک به رعایت قوانین و مقررات و پوشش های بیمه ای در استان به طور مستمر انجام می شود، افزود: افزایش شمار تشکل های کارگری در استان در دستور کار قرار دارد چرا که معتقدیم این تشکل ها زمینه هم افزایی و مفاهمه بهتر را فراهم می کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان همچنین با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد واحدهای تولیدی واجد شرایط در استان دارای خانه های بهداشت کارگری است، افزود: هم اکنون خانه بهداشت در اکثر واحدهای تولیدی مشمول راه اندازی شده است و تاسیس آن در واحدهای باقی مانده نیز در دستور کار قرار دارد.