به گزارش ایرنا، در تاریخ ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ که دو کشور عربی امارات و بحرین با دلالی "دونالد ترامپ" رییس جمهور قمارباز آمریکا با رژیم صهیونیستی سازش کردند و پس از چند ماه دو کشور سودان و مراکش به این روند پیوستند، هیچ کشور عربی دیگری حاضر به سازش با تل آویو نشد و عملا قطار سازش میان اعراب و صهیونیست ها متوقف گردید.
در ۳ سال گذشته سران تل آویو سعی و تلاش زیادی می کنند تا به هر نحو ممکن با سران عربستان به توافق سیاسی دست یابند، مساله ای که تا به امروز اتفاق نیفتاده است، هرچند صهیونیست ها موفق شدند چند ماه پیش مجوز ریاض را برای عبور هواپیماهای مسافربری و باری رژیم صهیونیستی به سمت جنوب شرق آسیا از فضای عربستان را بگیرند.
مقامات ریاض در طول سه سال گذشته سعی کرده اند که درخصوص موضوع احتمال برقراری رابطه میان ریاض – تل آویو سکوت کنند و یا اعلام نمایند که هنوز برای این اقدام زود است و شرایط فراهم نیست.
در روزهای اخیر اتفاق جدیدی میان تل آویو – ریاض روی داده و طی آن (روز سه شنبه) برای اولین بار «حاییم کاتس» وزیر گردشگری رژیم صهیونیستی در راس یک هیئت رسمی برای شرکت در نشست سازمان جهانی گردشگری وابسته به سازمان ملل متحد به عربستان سفر کرد.
این نخستین بار است که یک هیئت رسمی از رژیم صهیونیستی به ریاست یک وزیر و به طور علنی وارد عربستان میشود.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز مدعی شده که قرار است هفته آینده، «شلومو کرعی» وزیر ارتباطات این رژیم هم به عربستان سفر کند.
در ۱۹ شهریور گذشته نیز عربستان شهریورماه برای نخستینبار به یک هیات صهیونیست اجازه داد تا برای مشارکت در کنفرانس یونسکو در این کشور حضور پیدا کند.
نتایج برقراری رابطه میان تل آویو و ابوظبی
به دنبال قرارداد سازش میان ابوظبی – تل آویو و علنی شدن آن در شهریور ۱۳۹۹(در دو دهه گذشته رابطه میان این دو رژیم غیرعلنی بود)، کشور امارات خسارتهای فراوانی از بابت آن متحمل شده و شرایط ویژه ای در این کشور عرب حاشیه خلیج فارس حاکم شده به حدی که امارات به بهشت صهیونیست های تبهکار تبدیل شده است.
یکی از بلاهایی که رژیم صهیونیستی پس از برقراری رابطه علنی بر سر امارات آورد، تبدیل این کشور عربی حاشیه خلیج فارس به شعبه سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در منطقه و عملا تبدیل آن به مرکز مدیریت خطرناک ترین گروههای تبهکار منطقه و جهان بوده است.
روزنامه گاردین چند ماه پیش در گزارشی به نقل از بیانیه آژانس اتحادیه اروپا برای همکاری در اجرای قانون "یوروپل" از متلاشی شدن یک شبکه بزرگ اروپایی قاچاق کوکائین و دستگیری ۴۹ مظنون مرتبط با کشورهای مختلف از جمله ۶ هدف مهم در دبی امارات خبر داد.
این روزنامه خاطرنشان کرده که گردانندگان این شبکه احساس میکردند که به دلیل تسهیلاتی که مقامات (اماراتی) در اختیار آنها قرار دادهاند و از سطح زندگی بالایی در دُبی برخوردارند، امکان وارد شدن آسیب و هیچ گونه خدشه ای به آنها وجود ندارد.
بر اساس این گزارش، این دستگیریها در پی نتایج تحقیقات انجام شده در اسپانیا، فرانسه، بلژیک، هلند و امارات که با حمایت یوروپل در مورد فعالیتهای گسترده این شبکه قاچاق مواد مخدر و پولشویی صورت گرفت، انجام شد.
یوروپل با انتشار کلیپی از املاک و خودروهای لوکس این شبکه قاچاق بین المللی که در دبی توقیف شده، اعلام کرده که «حجم واردات کوکائین به اروپا تحت نظارت و هدایت مظنونان بسیار زیادی بوده و دستگاه اجرای قانون بیش از ۳۰ تُن کوکائین را در جریان تحقیقات کشف و ضبط کرده است.
بر اساس این گزارش، در این پرونده، ۱۳ متهم از ۴۹ متهم اسپانیایی، ۶ نفر فرانسوی، ۱۰ نفر بلژیکی و شماری نیز که هویت آنها مشخص نیست در دبی دستگیر شده اند؛ در حالیکه در چارچوب همین عملیات در سال گذشته میلادی نیز ۱۴ نفر در هلند دستگیر شدند.
به نوشته سایت امارات لیکس، انهدام این شبکه تبهکاری جدیدترین دلیل محکومیت امارات به شمار می رود که از آن به عنوان مرکز مدیریت خطرناکترین گروههای تبهکار و بهشت این گروهها یاد میشود.
این سایت افزوده، شبکههای تبهکاری به شکل وحشتناکی در امارت دُبی گسترش یافتهاند و با توجه به ضعف سیستم امنیتی که از شهروندان و مهاجران محافظت میکند، از روابط جنسی به عنوان دروازهای برای قربانیان استفاده میشود.
در دو دهه گذشته فعالیت شرکتهای امنیتی رژیم صهیونیستی در امارات با هماهنگی مقامات این کشور بسیار گسترده شده و از ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ که قرارداد سازش میان تل آویو با سران امارات و بحرین منعقد شد، شماری دیگر از شرکتهای امنیتی رژیم صهیونیستی با پوشش شرکتهای تجاری و خدماتی کار خود را در این امیرنشین حاشیه خلیج فارس آغاز کردند و از همان زمان باندهای تبهکاری نیز در امارات فعالتر شدند.
بنابر اعلام منابع خبری، عناصر سابق موساد و دیگر سازمانهای اطلاعاتی اسرائیلی - آمریکایی در این شرکت ها و باندهای تبهکاری مشغول به کار هستند.
کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی سال گذشته در گزارشی اعلام کرد که از زمان اجرای توافق سازش بین امارات و این رژیم، شماری از جنایتکاران اسرائیلی که در ارتباط با پروندههای قتل و قاچاق مواد مخدر تحت تعقیب هستند، به دبی فرار کرده و در آنجا اقامت نمودهاند.
تبدیل امارات و بحرین به مرکز فساد صهیونیستها
پیش بینی گسترش فساد و فحشا در امارات و بحرین به دنبال عادی سازی روابطشان با اسرائیل، از همان ابتدا قابل درک بود، اما سرعت و شتاب گسترش این پدیده قابل پیش بینی نبود، حالا این دو کشور عرب حاشیه خلیج فارس از نگاه شهروندان رژیم صهیونیستی به اصلیترین مرکز فحشا در منطقه تبدیل شدهاند.
توافق سازش میان امارات و رژیم صهیونیستی نشان میدهد که دبی و منامه به مقصدی جذاب و مورد توجه برای جوانان فاسد صهیونیست تبدیل شدهاند، به طوریکه در کنار برجهای بزرگ و خودروهای لوکس، تجارت فحشا در حال انجام است. جوانان و تاجران اسرائیلی با هزاران دلار به دبی و منامه میروند و هتلهای این شهرها به کانون مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر و «تن فروشی» تبدیل شده است.
شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی سال گذشته در گزارشی با اشاره به تبدیل شدن دبی به شهر فساد و فحشا و تمایل بالای اسراییلیها برای سفر به این شهر، به افزایش ورود گردشگران این رژیم به شهر "دبی" در امارات متحده عربی پرداخته و اعلام کرد که دبی به «پایتخت تن فروشی» در جهان تبدیل شده است.
این شبکه صهیونیستی اعلام کرده که فساد و فحشا در دبی در حالی صورت میگیرد که مقامات اماراتی از اتفاقاتی که رخ میدهد، کاملا آگاه هستند.
روزنامه عبری زبان "یدیعوت آحارانوت" نیز در گزارشی اعلام کرد: از زمان امضای توافق سازش، «گردشگری فحشا» در دبی برای جوانان اسرائیلی رونق گرفته و نباید از گفتن این حقیقت ابا داشت و ظاهری زیبا به چیزی که در دبی رخ میدهد، داد.
در این گزارش با تعدادی از گردشگران اسرائیلی که از دبی بازگشته بودند، گفت وگو شده و یکی از آنها گفته که مقصد بسیاری از گردشگران اسرائیلی برای فحشا، پیش از این «بخارست» پایتخت رومانی بود و او گمان میکرد که این شهر پایتخت تن فروشی در جهان باشد، اما او اکنون فهمیده که "دبی" بیش از دیگر نقاط جهان مستحق این عنوان است.
یکی دیگر از گردشگران اسراییلی گفته که در دبی در هر هتل و کافهای که قدم بگذاری، زبان عبری به گوشت خواهد خورد. تاجران اسرائیلی را میبینی که درباره تن فروشی صحبت میکنند. آنها بارها به دبی آمدهاند و به صورت خیلی آرام بدون ممانعتی از جانب مقامات اماراتی به تجارت انسان مشغول هستند.
یک تاجر اسرائیلی نیز به این روزنامه گفته، تجارت فحشا از زمان ورود به فرودگاه دبی، آغاز میشود و در داخل فرودگاه نیز افرادی هستند که به شما پیشنهاد میدهند و جوانان اسرائیلی را میبینی که بر سر قیمت بحث میکنند.
شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در ادامه با اشاره به اینکه در میهمانیهای شبانه و در هتلها، فاصله اجتماعی رعایت نمیشود و گردشگران اسرائیلی توجهی به مسائل بهداشتی ندارند، اعلام کرد، فعالان اجتماعی بارها از کابینه اسراییل خواستهاند تا سفر به امارات را از ترس افزایش شیوع ویروس کرونا و بیماری ایدز ممنوع کند، اما تل آویو از بیم ایجاد بحران دیپلماتیک قصد چنین کاری را ندارد. حتی وزارت بهداشت اسراییل سال گذشته وضعیت امارات را «قرمز کرونایی» اعلام کرد و خواستار قرنطینه گردشگرانی شد که از امارات باز می گردند، اما وزارت خارجه اسراییل فورا وارد موضوع شد و این درخواست را نادیده گرفت.
لغو روادید بین رژیم صهیونیستی و امارات، آزادسازی خرید و فروش مشروبات الکلی در ابوظبی، سرازیر شدن مشروبات الکلی ساخت سرزمینهای اشغالی به امارات، باز شدن بازار امارات بر روی محصولات و تولیدات کشاورزی صهیونیستها، برقراری پرواز مستقیم بین امارات و سرزمینهای اشغالی، تبادل سفیر میان دو طرف، قراردادهای مختلف در زمینههای پزشکی و بهداشتی، انرژی، محیط زیست، امنیتی، نظامی، فناوریهای مختلف، تاسیس صندوق مشترک مالی البته با پول امارات، صنایع مختلف از جمله صنعت آب و اجازه فعالیت به رسانههای صهیونیستی فقط بخشی از قرار دادهای منعقده میان رژیم صهیونیستی و سران امارات در سه سال گذشته بوده و عملا این کشور عربی را به بهشت صهیونیست ها و باندهای تبهکاری تبدیل کرده است.
افشای اطلاعات متعدد درباره همکاریهای بی حد و حصر مقامات امارات در سالهای اخیر و به ویژه سال گذشته با موساد نشان میدهد که این کشور به شعبهای برای سرویس دستگاه امنیت خارجی رژیم صهیونیستی در منطقه و به بیان دیگر به مستعمره صهیونیستها تبدیل شده است و اعتراف امارات لیکس به تبدیل شدن این کشور به "مرکز مدیریت خطرناک ترین گروههای تبهکار منطقه و جهان" گوشزدی می باشد به سران این کشور که تا پیش از غرق شدن، خود را نجات دهید.
آیا ریاض به قطار سازش با رژیم صهیونیستی می پیوندد؟
با شروع به حرکت قطار سازش میان امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی، پروپاگاندای (تبلیغات سیاسی) شدیدی از سوی رسانه های آمریکایی – غربی – صهیونیستی و بعضا عربی به راه افتاد که بسیاری از کشورهای عربی از جمله عربستان به این قطار خواهند پیوست، اما با گذشت سه سال از این رویداد فقط دو کشور آفریقایی مغرب و سودان به این قطار پیوستند و دیگر هیچ کشوری سوار این قطار نشد، اما سفر اخیر دو هیات صهیونیستی به عربستان، اما و اگرهایی را در اذهان کارشناسان و تحلیلگران منطقه و حتی عربستانی ایجاد کرده است.
در این بین اظهار نظر "ترکی الفیصل" رییس پیشین سازمان اطلاعات عربستان درخصوص رابطه ریاض با تل آویو و شرایط این کشور برای رژیم صهیونیستی برای برقراری رابطه نیز قابل توجه است، شرایطی که نشان می دهد اگر ریاض بر روی آن تاکید داشته باشد به هیچ وجه رابطه ای میان ریاض – تل آویو برقرار نخواهد شد یا این که شرایط مورد نظر تغییر کند.
الفیصل، چند ماه پیش در گفت وگو با خبرگزاری فرانسه درخصوص شروط عربستان برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی گفته بود که این شروط تشکیل کشور دارای حاکمیت فلسطین به پایتختی قدس و بازگشت آوارگان فلسطینی به وطنشان می باشد و اینها همان شروطی است که در طرح صلح عربی درج شده است.
وی درباره احتمال عادیسازی روابط بدون این شروط نیز گفته است که «چنین چیزی را مسئولان میگویند نه من. وقتی آنها بگویند من نیز تصدیق میکنم. آنچه در مطبوعات گفته میشود صرفا اخبار آنهاست و من توجهی به این اخبار ندارم».
پیشتر منابع آگاه درباره مذاکرات کنونی میان عربستان و آمریکا مدعی شدند که ریاض خواهان ضمانتهای امنیتی و مجوز ارتقای برنامه هستهای غیرنظامی در ازای توافق صلح با رژیم صهیونیستی شده است.
نکته مهم دیگر در این زمینه رقابت میان سه کشور ثروتمند عربی امارات، قطر و عربستان برای بدست گیری رهبری جهان عرب به پشتوانه درآمدهای کلان نفتی می باشد، موضوعی که این روند با سازش ابوظبی – تل آویو شکل تازه ای به خود گرفت.
در سالهای اخیر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی رقابت شدیدی را بر سر نفوذ در منطقه غرب آسیا و سایر مناطق جهان برای به دست گیری رهبری جهان عرب آغاز کرده اند، رقابتی که از شرق آسیا تا قاره آفریقا تداوم داشته است. استفاده از ابزارهای متعدد جهت توسعه نفوذ منطقهای باعث شده تا هریک از آنها راهبردهای متفاوتی را در مدیریت نفوذ منطقهای خود، اتخاذ کنند. از یک سو ریاض با ایدئولوژی وهابیت و از سوی دیگر ابوظبی با دیدگاه سلفی با ابزار توسعه و نفوذ اقتصادی، رقابت منطقهای را افزایش داده اند. رقابتهایی که به اختلافات پنهانی و عمیق، زیر لایه نازکی از اتحاد و ائتلاف دامن زده است.
مطمئنا مقامات تل آویو از چند جهت به برقراری رابطه با ریاض نیاز شدید دارند چراکه در زمان کنونی با معضلات پیچیده ای روبه رو هستند که اکثر این معضلات امنیتی هستند.
از مهم ترین مشکلات رژیم صهیونیستی گسترش اعتراضات داخلی درخصوص لایحه قضایی پیشنهادی "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر افراطی اسراییل و روند ادامه دار این اعتراضات در کنار تقویت روز افزون مقاومت فلسطین و شرایط وخیم اقتصادی در سرزمین های اشغالی و تبعیض های فراوان میان صهیونیست ها که به پدیده خطرناکی تبدیل شده، می باشد.
قدرت برتر حزب الله لبنان در کنار حضور و تقویت مقتدرانه نیروهای مقاومت در سوریه به عنوان دو همسایه شمالی و شرقی رژیم صهیونیستی از دیگر نگرانی های عمیق سران تل آویو می باشد، نگرانی هایی که صهیونیست ها می خواهند حداقل با نزدیکی به ریاض به زعم خود بتوانند با لابی سعودی ها به نحوی با مقاومت فلسطین کنار بیایند.
مطمئنا مقامات سعودی که از جنایات ۷۵ ساله صهیونیست ها علیه فلسطینی ها و اعراب آگاهی کامل دارند به راحتی حاضر نخواهند شد بدون در نظر گرفتن منافع فلسطینی ها و اعراب به رژیم صهیونیستی چراغ سبز نشان بدهند. نگاهی به نتایج رابطه سه ساله ابوظبی – تل آویو و بلایی که صهیونیست ها طی این مدت بر سر امارات آورده اند، می تواند نقشه راه خوبی برای مقامات ریاض باشد و با طناب صهیونیست ها به چاه نروند.