به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، حسین شیبانی روز سهشنبه با بیان اینکه سال گذشته در هفته سه عمل جراحی قلب در بیمارستان امام حسین(ع) انجام میشد، اظهار کرد: امسال به طور متوسط روزانه یک عمل جراحی قلب انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه ۱۶ مورد از این عملها تعویض دریچه قلب بود، ادامه داد: سه مورد ترمیم نقصهای مادرزادی قلب و بقیه عمل «بای پس» عروق کرونری قلب و ۲۵ مورد آن اورژانسی بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ابراز کرد: ۶۴ هزار و ۸۰۰ آزمایش مختلف در آزمایشگاه پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی این دانشگاه طی ۶ ماهه نخست امسال از بیماران سرپایی انجام و پاسخدهی شد.
شیبانی با بیان اینکه ۷۵۰ مورد نمونهگیری در این بازه زمانی انجام شد، اظهار کرد: آزمایشگاه پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شامل بخشهای بیوشیمی خون، بیوشیمی ادرار، هماتولوژی، سرولوژی، ایمونولوژی، میکروب شناسی است.
وی با اشاره به اینکه چهار نفر هیات علمی متخصص، هفت نفر کارشناس آزمایشگاه و یک نفر متصدی پذیرش در این آزمایشگاه فعالند، افزود: آزمایشگاه این مرکز به تجهیزات پیشرفته سل کانتر، اتوآنالایزر بیوشیمی و دستگاه فول اتومات الایزا و بسیاری تجهیزات به روز است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه ۹۷ درصد آزمایشهای ارجاع شده به این آزمایشگاه قابل انجام است، تصریح کرد: انواع آزمایشها با نرخ مصوب دولتی در این آزمایشگاه انجام میشود.
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در سال ۱۳۵۰ با عنوان آموزشگاه بهیاری زیر نظر جمعیت هلال احمر فعالیت خود را آغاز کرد و سال ۱۳۵۲ زیر نظر وزارت بهداری آن زمان به مدرسه عالی مامایی تغییر نام یافت، سال ۱۳۶۱ با نام دانشکده پرستاری و مامایی شهید باهنر و از سال ۱۳۷۱ با عنوان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود با هفت معاونت، ۲ شبکه بهداشت ،۲۰ پایگاه امداد جادهای ،یک پایگاه امدادهوایی، ۶۴ خانه بهداشت و ۱۶۰ عضو هیات علمی زیر نظر مستقیم وزارت بهداشت به فعالیت خود ادامه میدهد.
شهرستان ۲۰۰ هزار نفری شاهرود در شرق استان سمنان قرار دارد.