سرهنگ موسی بزرگی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تمامی محورهای پرحادثه استان سمنان بخشی از محور ترانزیتی تهران- مشهد در محدوده استان سمنان به ویژه در محور تهران به مشهد(محور جنوبی) است.
وی بیان کرد: واژگونی، عدم توجه به جلو، خستگی و خواب آلودگی رانندگان، از جمله عوامل مهم در وقوع تصادفات در محورهای مواصلاتی استان سمنان است.
وی تصریح کرد: پلیس با تمام توان و تجهیزات نظارتی برای کاهش تصادفات در محورهای مواصلاتی استان سمنان تلاش میکند و طبق گزارشها تصادفات در محورهای مواصلاتی استان سمنان در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ افزایش ۱۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشت.
رییس پلیس راه استان سمنان گفت: تخلفات حادثهآفرین زمینهساز بروز خیلی از تصادفات است؛ به همین دلیل پلیس و بیمه برای آنها هم جریمه و هم نمره منفی درنظر گرفته و نیمه نخست امسال برخورد با رانندگان دارای تخلف حادثهساز در محورهای مواصلاتی استان ۲۷ درصد افزایش داشت.
به گزارش خبرنگار ایرنا، واژگونی در جاده های استان سمنان سهم حدود ۶۰ درصدی از حوادث رانندگی دارد که از میانگین کشوری بالاتر است.
استان سمنان بیش از هشت هزار و ۶۱۲ کیلومتر بزرگراه، آزادراه و جاده اصلی و فرعی و راه روستایی دارد، بیش از ۶۰۰ کیلومتر از مسیر بیش از ۹۰۰ کیلومتری محور تهران- مشهد از استان سمنان عبور میکند که به دلیل تردد سالانه بیش از ۱۵ میلیون نفر از جاده های استان سمنان، یکی از محورهای پرترافیک کشور به شمار می رود.
گستره جاده های استان سمنان به اندازه جادههای ۶ استان کشور است، این استان با ۹۷ هزار و ۴۹۱ کیلومتر مربع به لحاظ وسعت رتبه ششم کشوری را دارد و در هر ۶۰ دقیقه حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ وسیله نقلیه از محورهای ارتباطی استان عبور می کند.
در زمان اوج سفرها در هر ۶۰ دقیقه به طور متوسط بیش از یکهزار و ۲۰۰ خودرو از محورهای استان سمنان عبور می کند که با این حجم قابل توجه تردد، واژگونی خودرو یکی از رویدادهای تلخ در محورهای سمنان محسوب می شود.