به گزارش ایرنا جواد قناعتی سه شنبه در حاشیه تجلیل از ورزشکاران معلول که در مسابقات پاراآسیایی هانگژو ۱۳ مدال کسب کردند، افزود: افتخار بدست آمده نشان از توانایی بالای این عزیزان است که با منشپهلوانی و محدودیتهای جسمی و مالی افتخار آفرین شدند.
وی تاکید کرد: گلایههای مطرح شده توسط این قشر از ورزشکاران کاملا بحق است و رسالت مسئولین استان رابرای رفع مشکلات دو چندان می کند.
به گزارش ایرنا شیراز- ایرنا - ۱۶ ورزشکار جانباز، توان یاب، نابینا و کم بینایان استان فارس در چهارمین دوره بازیهای پارا آسیایی هانگژو با ۱۳ مدال با دست پُرمسابقات را ترک کردند، انداختن مدال نقره ساره جوانمردی برگردن فرزند سه ماهه اش حرکت جالبی بود که برای نخستین بار رقم خورد.
کاروان اعزامی از فارس متشکل از ۱۶ ورزشکار در ۶ رشته موفق به دریافت ۶ نشان طلا، پنج نقره و ۲ برنز شدند و با این آمار ۹۹ در صد از ورزشکاران فارس صاحب مدال شدند که عملکرد آنها موفقیت آمیز و قابل تحسین بوده است.
اسامی ورزشکاران اعزامی از فارس در هانگژو با پرچمداری ساره
امیدظریف صنایعی ،مهدی مرادی گوچی، مهدی اولاد، فاطمه امیرزادگان، سید علی اصغر جوانمردی، رضا حاتمی، علیرضا زارع در رشته دو و میدانی، فاطمه قائدی ( گلبال) احمدرضا شاه حسینی، علیرضا بخت، مرتضی کریمی،سید سعید موسوی و علیرضا ایزدی در فوتبال پنج نفره، محمد دلیر در دوچرخه سواری، ساره جوانمردی پرچمدار کاروان ایران در رشته تیراندازی و علی اصغرغریب شاهی در وزنه برداری ورزشکاران شر کت کننده از استان فارس در بازیهای پا را آسیایی هانگژو،بودند.
همچنین میثم شجاعیان به عنوان مربی فوتبال، و فاطمه برمشوری هم به عنوان مربی دو و میدانی از استان فارس در این رقابت ها شرکت داشتند.
فرزندان ایران نایب قهرمان شدند
کاروان شرکت کننده از کشورمان با نام فرزندان ایران در این بازیها ۴۴ طلا ، ۴۶ نقره و ۳۱ برنز کسب کردند و برای نخستین بار به مقام نایب قهرمانی دست یافتند، چین با ۲۱۴ طلا، ۱۶۷ نقره و ۱۴۰ برنز اول شد و ژاپن هم با ۴۲ طلا، ۴۹ نقره و ۵۹ برنز عنوان سوم را به خود اختصاص داد.